Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Prehrana in varnost živil Emin Blog – Kako sem izgubila 16 kilogramov v 2 mesecih…

Emin Blog – Kako sem izgubila 16 kilogramov v 2 mesecih…

Pozdravljeni,
Ali kdo pozna ta Emin blog, ki se zadnje čase pojavlja kot reklamno sporočilo, kajti zdi se, da je to le to torej reklamno sporočilo. Če poizkušaš pripisati svoje mnenje le tega ne objavijo, torej ali so mnenja sploh mnenja resničnih oseb ?
Gre za prehranski dopolnili Acai Berry in Colon Cleanse.
Res pa je, da ti pošljejo dve steklenički za ceno 1€… pozneje pa če ne prekličeš vsega skupaj postaneš član vsega tega in ti računajo 100€ za članstvo, ter posledično kao s popustom naslednje stekleničke…
Če kdo pozna…

Bodite previdni, vsaj ime drugega me navaja na misel, da gre za odvajalno sredstvo, to pa ni najbolj zdrav način izgube odvečnih kilogramov.

mag. Iva Verbnik *** Solis-TR d.o.o. *** [email protected]

No pa tudi jaz sem ena izmed zelooo NATEGNJENIH!!!!

Glede bloga od Eme Kovač iz Ljubljane…
Na Bolhi sem videla oglas oz. blog o ženski kako je v 2 mesecih shujšala 16 kg. Tisti, ki si ogledujete ta izdelek, da bi ga kupili ne nasedajte!!!! Jaz sem ena izmed njih in bom to drago plačala. Naprej kliknite na to povezavo http://www.emilysdietsecrets.com potem pa še na to [www.emilysdietsecrets.com]. Mislim, da vam je že vse jasno.
Skratka, ko sem zagledala ta oglas sem seveda vesela in zelo naivna takoj izdelek naročila. Tam vse lepo piše kako plačaš samo 3,99€ s poštnino vred itd… Najprej sem 1 mesec čakala na pošiljko. Po 1 mesecu sem dobila paket in v njem je bil samo čaj, brez tablet (naročila sem čaj in tablete). Čaj je isti kot ga dobite v vsaki trgovini, samo da je v drugačni embalaži. Ko sem dobila čaj še vedno nisem vedela za kaj se gre. Seveda sem vedela, da tistih tablet v življenju ne bom videla, sem pa vstrajala in pila čaj. Vmes sem imela neko drugo dieto in shujšala sem 3kg. AMPAK NE OD ČAJA! Čez 2 meseca so me klicali iz banke naj nujno poravnam račun za 66€ na kartici, ki ga tirja pošiljatelj tega izdelka. Gospe sem povedala za kaj se gre in lepo mi je razložila, da je teh primerov ogromno in da naj bi bilo vse napisano v nekih drobnih tiskih, da se moraš v 14 dneh odjaviti drugače plačaš v tem primeru še 66€. Gospa iz banke mi je še takoj zabičala naj takoj odjavim kartico in si naredim novo, če ne želim imeti problemov s tem.

Tako, da to je en velik nateg glede tega!!!!

ŠE 1X NE NASEDAJTE KER BOSTE DRAGO PLAČALI!!!

No pa tudi jaz sem ena izmed zelooo NATEGNJENIH!!!!

Glede bloga od Eme Kovač iz Ljubljane…
Na Bolhi sem videla oglas oz. blog o ženski kako je v 2 mesecih shujšala 16 kg. Tisti, ki si ogledujete ta izdelek, da bi ga kupili ne nasedajte!!!! Jaz sem ena izmed njih in bom to drago plačala. Skratka, ko sem zagledala ta oglas sem seveda vesela in zelo naivna takoj izdelek naročila. Tam vse lepo piše kako plačaš samo 3,99€ s poštnino vred itd… Najprej sem 1 mesec čakala na pošiljko. Po 1 mesecu sem dobila paket in v njem je bil samo čaj, brez tablet (naročila sem čaj in tablete). Čaj je isti kot ga dobite v vsaki trgovini, samo da je v drugačni embalaži. Ko sem dobila čaj še vedno nisem vedela za kaj se gre. Seveda sem vedela, da tistih tablet v življenju ne bom videla, sem pa vstrajala in pila čaj. Vmes sem imela neko drugo dieto in shujšala sem 3kg. AMPAK NE OD ČAJA! Čez 2 meseca so me klicali iz banke naj nujno poravnam račun za 66€ na kartici, ki ga tirja pošiljatelj tega izdelka. Gospe sem povedala za kaj se gre in lepo mi je razložila, da je teh primerov ogromno in da naj bi bilo vse napisano v nekih drobnih tiskih, da se moraš v 14 dneh odjaviti drugače plačaš v tem primeru še 66€. Gospa iz banke mi je še takoj zabičala naj takoj odjavim kartico in si naredim novo, če ne želim imeti problemov s tem.

Tako, da to je en velik nateg glede tega!!!!

ŠE 1X NE NASEDAJTE KER BOSTE DRAGO PLAČALI!!!

Spoštovani.

Morda veste kaj sadje s kuhanjem (prevretjem) v kompotu izgubi in kaj v tej vodi ostane poleg okusa po sadju. Sem namreč doječa mamica, ki svežega sadja ne sme jeste. Zato si kuham kompot iz jabolk in sliv (občasno še breskev), notri vedno dam še palčko cimeta in nekaj klinčkov. Kuhanega sadja v kompotu ne jem, spijem samo tekočino, potem ko jo precedim. Kompot skuham tako, da ga, ko zavre, ugasnem.

Kaj mi torej od tega ostane v tekočini, katere vitamine zaužijem in kaj je izgubljeno. Bi bilo bolje kompot, glede na to, da sadja tako ali tako ne pojem, bolje več časa vreti, da bi potegnilo vse iz sadja ali se tako zgolj še dodatno uničujejo vitamini?
Najlepša hvala.

irena

Vsaka termična obdelava vpliva na poslabšanje biološke kakovosti živil. predvsem se izgubijo vitamini, ki so termično neobstojni (vitamin C). Minerali ostanejo v tekočini.
Ker sadja ne pojeste ste prikrajšani predvsem za vlaknine, toda verjetno jih dobite dovolj s kuhano zelenjavo.
Menim, da ni potrebno podaljševati časa kuhanja, saj če sadje zavrete in ga pustite v tekočini se snovi še vedno izločajo v tekočino.
Poskrbite le, da boste zaužili dovolj C vitamina z drugimi živili (zelje, peteršilj, paprika).

mag. Iva Verbnik *** Solis-TR d.o.o. *** [email protected]

New Report

Close