Najdi forum

email.si ne dela !!!!

A vam tud ne, nikakor ne morem odpirati sporočil, niti jih pošiljati. Me zanima, če še katera uporablja to zadevo in ji dela oziroma ne dela.

Hvala in lp, mala.

Meni email ne dela že kar nekaj časa. Lahko pošiljam pošto, je pa ne morem sprejemati. Tudi še eni dve kolegici imata iste probleme.

Sem že pisala postmasterju, kako to situacijo rešiti, pa ni bilo nobenega odgovora. Tako, da sem sedaj zamenjala pošto. Je pa to dokaj nerodno.

meni dela! Lahko normalno sprejemam mejle, pošiljam pa težko, ker imajo nekateri zabasane serverje… to so pač prazniki…
T.

Tudi meni email.si dela. Pošiljam in prejemam. V glavnem – vse O.K.

Tašika

Meni dela normalno.

Nataša

normalno dela

Tudi meni dela ok, ni mi delal samo, če sem imela prenapolnjen nabiralnik, tako da preglej koliko imaš še prostora.

Dela, le kak mail mi zavrne zaradi prenasičenosti nabiralnika prejemnikov.
LP

Smo pogruntal, neki mi je oče namestitve rihtal na računalniku in i je piškotke zbrisal, pa zato ni delal. Zdaj spet veselo pišemo in pošiljamo….

Hvala vsem, lp in srečno v novem letu, Mala.

tudi moje izkušnje z email.si so precej slabe, imam naštimano da pošlje naprej SMS, včasih to naredi, včasih z zamikom več kot 1 dan, zadnje čase pa sploh nikoli, imam naštimano, da lahko prek wapa dostopam do email.si ampak večinoma ne dela, zadnjih par tednov sem opazil da ne odpira pripetih datotek, vse skupaj je zelo pišmeuhovsko, veliko kvalitetnejši se mi zdi hotmail.com..

hotmail.com je sicer ok, sem ga imela prej, vendar se tja nalaga sama svinjarija in vsak dan sem mogla brisati po 100 mailov. To mi je šlo blazno na živce. Ah, zastonj je, to je tisto, saj veš, malo denarja, malo muzike.

Lp.

New Report

Close