Ema 202
Pozdravljeni!
Ne da se mi prebirati vseh vaših mnenj, ker jih je preveč.
Začela sem, vendar bom raje dodala samo svoje mnanje.
Da sta Ema ali pa Eurosong dve veliki kuhinji, čivkajo že
vrabci na veji. Kako izbirajo kandidate za Emo, mi tudi ni
čisto jasno, saj so določeni udeleženci z vprašljivo izvedbo,
marsidko pa je odpadel, ki bi si udeležbo zaslužil. Kakorkoli!
Ne glede kdo je ali bi letos zmagal, bi bila njegova
razglasitev vprašljiva – glasuje se iz treh virov – dve
“strokovni” (??) komisiji z gdč urednico na čelu in glasovi
poslušalcev. Meni je bilo popolnoma jasno, kdo bo zmagovalec.
Najprej so povedali, da sta obe komisiji dali 12 točk Sestram.
Torej? Rabimo še kaj ugibati kdo bo zmagovalec?? Da je
računalnik zablokiral? Ne nas imeti za norce! Pri 24 ur-ah je
Tanko povedal, da je 51.000 glasovalcev od 91,000, dalo na prvo
mesto Karmen ali pa če bi bili Botri. Tukaj sedaj ne gre za
konkretna imena. Gre za to, da si je par “mandeljcev” (kvazi strokovnjakov) vzelo pravico, da odloči, kdo bo zmagal.
Ja kaj pa potem potrebujejo telefonsko glasovanje? Morda zato,
da služi Telekom? Glasovi po telefonu tako in tako ne pomenijo prav nič! Iz navedenih razlogov pri nas nismo obrnili niti
enkrat samkrat tel.številke.
Vsem skupaj lep pozdrav, g. urednici Molkovi pa lepe sanje o
predsedniškem stolčku!
..mah, vidva nimata pojma o muziki…zmotilo vaju je to, da so vsem glasbenikom vzeli slavo ravno travestiti…, katerih pevec je, mimogrede, zapel bolje kot vsi ostali… aranžma, interpretacija, produkcija in vse kar sodi zraven, scenski nastop, izbor kostumov… najboljše, kar je Ema uspela dati dosedaj… med vso dolgočasno srenjo, ki je predstavila svoje povprečne pesmice je za promocijo Slovenije ta izbor daleč najboljši…a res nihče ne šteka, da Slovenija potrebuje ekstrem, da nas opazijo, ker smop popolnoma dolgočasni in nezanimivi (Pešut Co. vsaka čast in kapa dol za odličen projekt)….kar pa se promocije države tiče, pa se z ženo raje vprašajta, kako vplivajo politiki na promocijo Slovenije v svetu, in kaj si šele svet misli o njih….torej, dajte gledati to bolj sproščeno in zavedajte se, da je srednji vek že zdavnaj mimo…
Draga Irena* ! To, Slovenija ni nič, to je “selo”, boste videli kako homofobična in Patriarhalna je šele Evropa ……, to boste videli na Evroviziji ! Ampak nič zato, glavno , da se sklada z Mišinim ( Molkovim) okusom in njenim lifestylom !!! To je važno. Končno Slovenija nismo Slovenci (njeni državljani) ampak Miša Molk !
SR, pa kaj je s tabo???
Lopove in pedofile zapirajo ZATO, KER OGROŽAJO DRUGE!!!!
A ti to res ni razumljivo ali kaj? Res mi ni jasno, kaj zganjaš nek cinizem (tudi za cinizem je včasih potrebna pamet!), če si skregan z osnovnimi pojmi!!!
Kakšna je razlika med pedofili in homoseksualci? No, naj ti še zadnjič pojasnimo: prvi nekoga ogrožajo (in ta nekdo so otroci, zato je to zločin najhujše vrste!), medtem ko drugi ne ogrožajo nikogar!!! (so samostojni odrasli, ki se v svoji intimnosti odločijo za tak način življenja in v to nikogar ne silijo – ali pa je tebe mogoče že kdo in si zato tako alergičen in nestrpen???). A zdaj končno razumeš razliko ali ti še enkrat razložimo (in ostalim podobnim)?
(Višek nevednosti pa je tudi mešanje transvestitov, transseksualcev in homoseksualcev, a to je že druga zgodba – očitno eni tukaj ne razumejo osnovnih razlik in pojmov, naj si pogledajo v kakšno šolsko knjižico o spolni vzgoji za desetletnike).