Najdi forum

definitivno boljša promocija njenega dekolteja,kot pa kravslave kosmate noge pederčkov z raztrganimi ritkami……

Sas:(h)…

saj to že vedo……..
samo prepričani niso bili…

sedaj bodo.

Promoviranje Slovenije na Evrosongu bo vsemu navkljub,dobilo okus kislih kumaric.
Malce mi je nerodno . .

Sicer pa ni potrebno na Nizozemsko, samo poglej debilnost Dese in Kobala v Mariovi oddaji in vse je jasno.Brez debate….smo narod debilov.

No, jaz bi preskočil pedre in kurbe in se omejil na izbor glasbe, za kar gre tukaj.

In če pesmi ne komentiram, ker je ne morem, ker je pač stvar posameznega okusa, ne morem, mimo izvedbe, ki pa je dejansko škripala.

Terce ne delajo, četrtinke tudi ne, da o moči in glasovnih razponih ne govorim.

Pač si je kdo drugi bolj zaslužil pot v Talin.

Je pa res, da tudi veliko drugih gusla ene in iste že sto let.

Ta debata o pedrih ali zaplankanosti je pa itak brez veze, ker ni to ne eno ne drugo. GLASBA je posredi. Kot vem, tako preoblečeni možakarji še ne pomenijo pedrov, pa tudi če jih????
Zaplankanost pa tudi pustite pri miru, saj gredo gor, torej nismo zaplankani.

Je pa jasno, da bo pol folka trobilo, kako smo zaplankani, pol pa, da pošiljamo gor pedre.

nimam nobenih predsodkov, sam na eurosong jih pa res ni treba pošilat. verjetno pa ti predstavljaš višek tolerantnosti – kaj ne? zakaj pa ti nisi toleranten do mojega mnenja?

Meni so ble pa sestre zelo všeč.

bratje boljerečeno

še nekaj moramo razčistiti…..v naprej se je vedelo,vsi nastopajoči so vedeli in tudi mi gledalci (saj je bilo lani isto), da imamo DVE žiriji in publiko…..torej kaj pomaga sedaj Karmen Stavec solze….še enkrat poudarjam DVE ŽIRIJI imamo zato, da se lažje manipulira, to je jasno….torej najprej moramo rešiti to in pa seveda, da ne bo dišalo po kuhinji, naj telefonsko glasovanje poteka v živo, tako kot je bilo to vedno in najprej naj pokažejo glasove gledalcev, šele nato žirije (ene žirije)…..žirija bi se lahko tudi spremenila, ni nujno, da je SEPE že 10 let v komisiji…kaj mislite, zakaj na EMI ne sodeluje več zelo dobrih pevcev in pevk, ki so včasih sodelovali…..
Po drugi strani pa spet žirija in to strokovna mora biti,samo ljudstvo ne more o tem odločati…..npr. na SLOVENSKI POPEVKI so zmagale ŽE 2krat LISIČKE, ker so telefone okupirale vse smrkljice v Sloveniji in potem izgleda, da so totalno nešolani glasovi najboljši…..kaj kisel nasmeh so imeli stari-šolani glasovi kot je npr, OTO PESTNER, ki je vsaj za 10 razredov boljši od lisičk….žalostno, toda resnično…….kako lahko neko otroško vreščanje premaga tak šolan glas kot je OTO PESTNER……in čez par let se bomo lahko spraševali na vseh predizborih, ja kje pa so, OTO PESTNER, MARTA ZORE, ELDA VILER, pa še in še in še prav dolgčas nam bo, ker jih ne bo (jih ni več)…….

Roooobeeert! Tale stavek je pa še meni zaprl usta.

Se popolnoma strinjam. Ampak če smo mi govedo je tudi on, jože, kajne?

Jaz sem izbor gledala glasovanja pa ne. Sem pa gledala poročila na PopTv in na Slo1. Mislim, kaj!!!! Na poptv je Fajon najbolj odkrito povedal, da je vse ena velika kuhinja, katero upravlja in v kateri ukazuje Miša Molk, Sepe pa je rekel, da on na Emi ne bo sodeloval nikoli več, dokler bodo delali tako. Na Slo seveda teh dveh komentarjev ni bilo, ampak je dala komentar prisotna notarka in pravi, da je vse potekalo v skladu s predpisi (ja, čigavimi?!?!). Najbolj pa se mi je zasmilila Karmen, take solze je točila. Lani jo je Nuša vsaj pošteno premagala, letos pa jo premagajo amaterji, kateri nimajo ne glasov, ne višine, ne ………Sigurno pa je ostala nekje ena lukna, katero bi morali oškodovani odkriti preden gre ta katastrofa v Evropo (v katero si tako želimo).

Ah, sicer pa je po toči zvoniti tako in tako prepozno.

Samo moje skromno mnenje.

Če Sepe ne bo več sodeloval, ne bo nobene škode. Saj je bil v STROKOVNI žiriji, ki je prisodila Sestram prvo mesto. Szrokovnost pa taka!

Tudi sama sem, tako kot skoraj vsako leto, spremljala Emo. Se nikoli se ni zgodilo da bi se z mojim izborom strinjala ali strokovna zirija ali publika. Razen letos… Namrec… Med vsemi predstavljenimi skladbami ni bilo nobene za katero bi lahko rekla, ta je za na evrosong, ta je najboljsa. A na koncu se nakako moras odlociti katera skladba ti je med predstavljenimi najboljsa.
In to je bila zame pesem Sestr. Na moje veliko zacudenje se je zirija “strinjala” z mano.
V zvezi z vsem prej napisanim pa imam se tri komentarje:

Eurosong naj bi bilo tekmovanje skladb in njihove izvedbe, ne pa dekoltejev in nacinov oblacenja, spolne usmerjenosti ipd. Vendar na zalost temu ni tako.

Drug komentar glede izjav v stilu “sej nimam nic proti gejem ipd, samo ne jih posiljat na eurosong”. S TO izjavo nekaj imate priti njim. Hocete ali nocete, rajsi bi videli, da jih sploh ne bi bilo, ce pa ze so, pa naj bodo v nekem kontroliranem okolju ( najbolje kaksni ustanovi). Da bi “taksni” sli na eurosong, to pa je za vase zaplankane mozgancke tooo much. Mislim, da se mora vecina Slovencev posteno zamisliti.
In tretje… Glede solz Karmen Stavec. Sem jih videla in sem si mislia “zenska bila si na tekmovanju! Na podlagi cesa si lahko pricakovala zmago? Na podlagi dejstva, da si ze veckrat tekmovala na EMI in nikoli zmagala, ali na podlagi z nemvem katere strani obljubljeno zmago” Solze so se mi zdele zacetek manipuliranja z javnostjo. (PS: sicer so mi pesmi Karmen Stavec vsec)

Robert, ti si zaplankan kmet. Tukaj govorimo o glasbi ne o pedrih.
Sestre si ne zaslušijo 1. mesta zaradi same glasbe, ne pa zato ker so kar so.
Mogoče bo pa peder tvoj sin. Zamisli se sam nad sabo

Halo!!! Kaj pa ima transvestizem skupnega s pedri? Primož, lepo te prosim.

Sicer pa, jaz osebno sem navijala za Sestre. Ravno zaradi tega, ker silijo iz povprečja. In konec koncev je bil komad dober. In kako lepo se je pokazalo, da Slovenci ne prenesemo in ne sprejemamo drugačnosti. Bravo, sestre.

Latobija

Ojla!

Ne morem si pomagat, ampak vedno se spomnim na eno oddajo na TV3 (se mi zdi) izpred enih dveh ali treh let, na kateri sta se “Emperatriz” in Salome prerekali katera je bolj pokvarjena, … katera pravilneje ravna v stikih (tudi seksualnih) v primeru srečanj z neznanci, … In takrat je bila Emperatriz tako neokusna, da se mi še danes ob pogledu nanjo obrača želodec.

To, da so Sestre zmagale na Emi, se mi pa zdi ena velika KATASTROFA.
Še Magnifico je pri meni izgubil vso priljubljenost.

PS.: Pa z drugačnostjo ni nič narobe, če je v meji enega zdravega okusa.

Pozdrav, Petra

Se mi zdi, da bomo sedaj lahko videli v kakšni patriarhalni in homofobični družbi živimo.

Ma ja Miša ,kaj ne poveš.A o glasbi se pogovarjate.
Veš kaj koliko pa se ti spoznaš na glasbo.In kaj je zate kvaliteta glasbe.Ma nehi se trkat po prsih,nimaš pojma ženska.Znaš edino žalit.In kaj je narobe s kmeti? Tu se vidi tvoja toleranca in strpnost,zakaj bi potem bila do pedrov?
Pejdi drugim slamo mlatit meni jo ne boš.Sem jo že sam omlatil,ko je bil čas za to.Drugič lahko prideš pomagat ti mestna gospa oz predpostavljam da si še gospodična.In takim ni pomoči

…….Hocete ali nocete, rajsi bi videli, da jih sploh ne bi bilo, ce pa ze so, pa naj bodo v nekem kontroliranem okolju ( najbolje kaksni ustanovi). Da bi “taksni” sli ………..

Ja res se je za zamisli. Imaš prav. Sploh ne razumem zakaj se kregajo nad pedofili in ostalimi drugačnimi. Saj po tvoje moramo drugačnost sprejeti z odprtimi rokami.

LP

Ne vem kako si lahko tako nesramen, da mečeš pedofile v isti koš z vsemi, ki so drugačni od tebe.

Očitno nimaš razčiščenih osnov, saj moraš razlikovati med npr.homoseksualnostjo, kot načinom življenja, med polnoletnimi in odraslimi osebami in pedofilijo, kot spolno nasilje nad otroki.PEDOFILIJA NIMA NOBENE VEZE S HOMOSEKSUALNOSTJO.

New Report

Close