Najdi forum

Najbolje, da naslednje leto zastopa Slovenijo Miša Molk … saj ona tako in tako obvlada VSE (vsaj ona tako misli) In se meša SKORAJ v VSE.
LP

Maja,

nikar se ne boj, da bo šla RTV SLO v stečaj, žal. Takšne oddaje bi vsekakor bolje izvedle postaje kot so VTV, Vaš kanal, TV Primorka, Signal in še marsikatera z bistveno nižjim proračunom. Celo brez Miše Molk.

Za domovino s pedri v Evropo!

Za Vaš kanal nisem ravno prepričana, da bi znal izpeljati oddaje še boljše … haha ..
lp

Jani!

Ni tako hudo, če je naša “glazba” na psu, bolj bi te moral skrbeti tvoj pravopis.
Posveti mu več kot 5 minut časa.

Pa brez zamere
Dusan

to že, ampak tega ne razglašajo na javnih prireditvah.

Še moj komentar, ki sem ga dal že na forumu Mladi o spolnosti. Najprej: nimam nič proti transvestitom, transseksualcem, gejem, lezbijkam.. vseeno pa sem bruhal, ne toliko zaradi po mojem mnenju slabih in neprimernih zmagovalcev, temveč predvsem zaradi slabega izbora popevk. Oni so še najmanj krivi, da so zmagali. Lepo je že Jože povedal, da je bilo že vse vnaprej zrežirano (scenarij in režija: TV SLO pod vodstvom M.Molk). Dve strokovni žiriji, ki predstavljata 2/3 “volilnega telesa” imata pač škarje in platno, da si lahko po meri ukrojita razultate.

Mislim, da je projekt “Tri sestre” malo prepozen, izkazalo se je že, da se posnemenje ne obnese najbolje. In tri sestre niso Dana in ona je imela vsaj dober glas pa lepšo vizualno podobo, brez zvitega nosu kot tri sestre (z izjemo Emperatriza). Dana je že odkrita enigma, in v preobleki treh sester vprašanje, če bo zanimiva. Na Evrosongu glasuje ljudstvo, ki pa pri nas ni glasovalo za sestre, ki so bile v spodnji polovici in če to posplošimo na raven EU ljudstva se nam ne obeta nič dobrega. Vseeno pa ne bi dal roke v ogenj, da je eksperiment že vnaprej obsojen na propad, Magnifiko pač pogosto preseneča.

Je pa bilo vmes tudi veliko dobrih vokalov, vendar preslabi aranžmaji, glasba, besedila ali pa obratno, dobri aranžmaji in slabi vokali… Med vsemi temi podpovprečnimi songi mi je bila še najbolj všeč Karmen Stavec, ki pa bi se zlahka bolje odrezala na tekmovanju za Miss dokolte. Je pa vsesakor moralna zmagovalka, saj ji je slovensko ljudstvo namenilo največ glasov.

Še povzetek: kratek igrani film s tragikomičnim žanrom na meji parodije z nekaterimi dobrimi igralci vendar slabimi vlogami pod vodstvom scenarista in režije TV Slovenija, skratka za bruhat…

Ploskali jim bodo iz vljudnosti in usmiljenja…

LP, miki

Ne boj se. :-)))))

Bljek.

No da dodam še jaz svoj komentar. V svetu zabave sem nekako doma (iz backstagea) od leta 1997. Rekla bi tako, da je Miša zelo pronicljiva gospa, zelo dominantna in da je tam The Boss. O tem ali ima prav ali ne, kaže odziv samih gledalcev in poslušalcev. Kar je pri vseh prispevkih, če se ne motim 2800 sit žalostno…..
Glede strokovnosti aranžmajev, i.t.d., kaj pomagajo vsi aranžmaji, besedila in dekolteji, če en Mojmir Sepe s svojo žirijo (ki se mimogrede še obleči ne zna), odloči o zmagi. Vsa leta je v žiriji, ne da ni mojster, je pa iz starih šol in naj tam ostane. Že zdavnaj ga je prehitel Miha iz Videospotnic in bi me njegov komentar sila zanimal.
Karmen je bila absolutna zmagovalka (jaz sem sicer imela drugega favorita-ko) , ko pa govorimo o toliko desettisočih glasovih, kar se dosedaj še ni zgodilo….ampak pustimo to. Slovenčki hočemo sedaj dokazati kako odprti smo in bomo poslali v svet Sestre. Vsakršen komentar je odvečen….upam, da bo Karmen jutri romala do odvetnika, pa do RTV za izpis glasov in jih objavila. Naj jih RTV objavi na svojih spletnih straneh in pri osrednjih poročilih. Tu se profesionalnost Sepeta, Molove in ostalih televizijskih veljakov konča. Mi pa plačujmo…..da bodo oni še naprej tam….sodili po svoje. In ko bo glasovalo pol milijona ljudi…..bomo še vedno počepnili pod Sepetom in njegovo klovnovsko žirijo.

Zdaj se je odvila ponovitev Sestre so po mnenju ljudi dobile 5 točko, Karmen 12. S tem da je razmerje lahko v razsežnosti abnormalno. To pove vse.

Zdaj se vrti zmagovalna pesem….podpiram homoseksualce…….ampak zdaj grem pa res bruhati.

Pozdrav.

Katja

Kar se tiče teh treh pedrov sploh ne vem kako so jih lahko že prej kazali po TV.Že kot moški morajo biti žive rugobe,kot ženske so pa ubitačne.Fuj.Glede njihovega petja pa tole.Izgleda da je samo srednji buzerant znal peti.Ostala dva s strani sta samo odpirala usta brez veze in migala z ritjo.Tudi Karmen Stavec je imela predstavo boljšo kot pesem.Manca bi lahko pela samo na pogrebu zraven luknje, Ana pa v cerkvi na koru.Osebno mi je bil najbolj všeč Andraž, tako pesem, kot ostala predstava s tisto baletko.Kar se tiče pa Miše Molk, bi na zahodu,s takim spodrsljajem, lahko vodila samo še kakšno regionalno TV, ali pa kmetijsko oddajo.Vse skupaj je bila ena svetovna bruka.Če Slovenija misli da s tem ko forsira tretje razredno toplo vodo na TV izpade demokratična in liberalna se pošteno moti.

… kaj kurca se razburjate….. pa mormo evropi pokazat da bomo tud pedri postal, ….. sm da nas marajo…… vsi smo ZA da ns jebu………. od moškh do žens………

Dušan… a maš probleme z mojim pravpisom? Dušan, enkat smo tuki že debatiral o tem… ti priporočam, da naslednjič k vidiš da sem jest kej napisu mirno in brez vsake slabe volje preskočiš moj post.

Huala!

Jani, k se mu ne lub pisat PRAVOPISNO….

p.s. Ej a poznaš Prešerna? Gunga z Gorenjske.. v Vrbe? Sej on tud ni pisu čist pravopisno… pa pojemo njegovo pesem .. himna pa to a ne?

Dušan brez zamere, ampak… ne me brat, če te moti moja Gorenjščina!!!

Še to Dušan. Mimogrede, tema je EMA “2002”.. in ne moj pravopis. Če bi hotel, bi ti lahko o pravopisu pisal do sodnjega dne, kar pa vsekakor ni moj namen. Zato te le opominjam, da si naslov teme popolnoma zgrešil. Zgrešil si bistvo ki je: “Kaj mislite o EMI 2002”.

Dušan, vzemi si še enkrat 5 minut časa, ter preberi in odgovori na zastavljeno vprašanje Pille.

Hvala

Jani

Točno tako. Dober komentar. Zadetek v polno.

ce bi bral tale forum in izjave podobne teb u tujini bi si prej mislili da smo narod zaplankanih omejencev.

Debata tukaj je zlo kulturna, vsaj v primirjavi s tistim, kar sem videl na Večerovih straneh, ki so bile v smislu “dejmo sestram polomit noge, itd..”!
Vse čestitkam sestram za svežino, spevno pesem, dober nastop in pogum!

Svežina pa taka.

Kako bi šele bilo, če bi vedeli, da smo zaostal narod, ki ima predsodke do homoseksualcev, a?

Gledala dnevnik. In solze Karmen Stavec. Menda je šlo za 1 točko razlike. Sem na strani Karmen Stavec. Razlika v glasovih (nas, navadnih smrtnikov) je bila tako velika, da bi morala ona zmagati. Res, ni fer do nje. In popolnoma razumem zakaj jo je tako potrlo.
Sicer pa, dekolte ima hudičevo dober. Tudi to bi bila promocije Slovenije.

New Report

Close