EMA 2001
OK, to verjetno lih ne paše v ta forum, sam ko je bla že razprava o Klemnu Klemnu pa še mene nekaj zanima.
Lihkar sem videla na TVju da so razglasili zmagovalko EME.
Zanima me pa nekaj – ko je fant prišel s smučanja (kakšen mesec nazaj) mi je povedal, da mu je družinski kolega “razkril” kdo bo zmagal na EMI. To naj bi bilo že v naprej določeno. In glej ga zlomka – to je bila današnja zmagovalka Nuša Derenda (al kako že). Baje se že takoj ve, kdo bo zmagovalec in ostali so tam čist tko za okras.
Kot da ni dost kuhnje že na EUROSONGU, se mormo kuharje it še mi.
Torej naša nacionalna TV zavaja občinstvo!
Kakšno pa je vaše mnenje glede tega?
glas ljudstva ima 33% glasov,ostalo je pa kuhinja,se strinjam….
mogoce je bla pa tok dobrea da je blo samo po sebi umevno da je zmagala…
al pa je mel tvoj tip ful krompir
Se strinjam !
Nuša Derenda ful prodaja plošče- poglejte lestvice najbolje prodajanih plošč. Komad je isti (no, skoraj) kot največji hit z nje. Folk je klical za njo- kaj pa vi, ste poklicali za koga drugega? Če niste, pol ne vem, kje je tukaj kuhinja.Drugače pa lahko samo rečem, da mi je nerodno, ker nas bo zastopala njena pesem.
Vedno so bile in bodo zakulisne igrice, v državi, v show-businessu, vsepovsod!
Že mogoče, da je vse skupaj res bila ena kuhinja. Ampak prosim vas, katera od tekmovalnih pesmi pa naj bi šla. Tisti Janez ali pa mogoče Lipe? Saj sta bile samo dve možnosti – Derenda ali pa Stavčeva. Ker pa gre lahko samo ena gre pač Nuša. Sploh pa, če bi bila ta kuhinja o kateri se pogovarjamo res taka kot pravite bi Weissovka ziher prišla vsaj v polfinale, pa hvala bogu nismo rabili še enkrat poslušati njenega vzdihovanja. A je kdo videl Šaraca kako je takoj po koncu, ko se je vrtela odjavna špica tekel k Molkovi in ji nekaj silovito razlagal. Kaj pa pravite na to?
Mogoče je res tako kot pravite, ampak mislim, da nam ne more bit nerodno, ker gre na Evrosong pevka, katera ima dober glas in bo svojo nalogo, sem prepričana, dobro opravila. Nerodna nam je lahko bilo takrat, ko je šla Regina, katera sploh ne more odpet večino pesmi in mora spremeniti glas, da doseže.
Lep pozdrav!
Ej folk!
Glede Šaraca, baje da se je neki prtožval, da je Karmen Stavec alias. pesmopisec Štibernik ukradel njegovo pesem! Ha, ha ha!
Pa sej ni neum! Pesmi od Simonne Weiss so pa hudo bolj zanič kot kot pa je bila od naše Karmice, njena je bila zelo dobra, in tudi ona bi imela šanse na Eurosongu!
Nuši pa, namesto da jo oburamo rajši zaželimo srečno pot, pa držimo pesti, pa če bomo vsi zravn peli bomo itak zmagali!!!!
L.p.
Ma vsi so bli bedni¨!!
Katasrofalno! Najbolj svinjsko se mi zdi, kako se norčujejo iz gledalcev. Imajo neko telefonsko glasovanje, ki v bistvu nič ne pomeni. Samo da dajo folku občutek, da ima vpliv na zmagovalca. Da kuhinja zagotovo uspe si zraven zmislijo še dve strokovni žiriji ki izbereta zmagovalca, oziroma potrdita tisto kar je bilo že prej izbrano. Tale Miša si precej upa! A pozablja kdo ji plačuje lepotne operacije? Tale EMA je eno veliko nategovanje gledalcev.
s televotingom še telekom malo zasluži, pa so vsi veseli…
Se strinjam s tabo, tud kar se Weissovke (se posebej) in Reginke tice.
Kuhna? Ze mogoce, ampak ce smo vsaj mal realni, sta edini Karmen in Nusa od vseh izvajalcev EME 2001, za katere lahk recemo, da bi zastopali Slovenijo v Evropi s kvaliteto glasu. Ker gre lahk sam ena, gre pac Nusa. Nisem rekla,da sta njuni pesmi fantasticni, imata mnogo boljse v svojem repertoarju, ampak od vsega kar smo slisal je bilo to edino, kar bi lahk sodilo na tak izbor.
Dokaz za to je Darja Svajger, ki se je dobro odrezala in svetu pokazala, da majhna Slovenija ima kvalitetne pevce, pa ceprav so tud ti majhni (obe z Nuso sta majhni).
Jaz nisem bla niti blizu “kuhni” (kakor pisete nekateri), pa sem ze takoj, ko so bili znani izvajalci vedela, da bosta prav Nusa in Karmen med moznimi zmagovalci. Njuna izvedba pesmi je vedno odlicna, saj imata GLAS in posluh, nekateri pa samo voljo do posluha (Weissovka). Zato ne rabis bit blizu komisiji, da si lahko to pogruntal. Kuhna (in to VELIKA) bi pa bla, ce bi zmagalo Simonino vzdihovanje (ko jo slisis, dobis obcutek, da bi ji bilo trebe pomagat …, oz. da trpi, ko se dela da poje). Zal mi je, ce bodo njeni obozevalci uzaljeni. Prav je, da se ve, kdo je “lep”, kdo pa dober pevec.
Tako in tako smo pa ze vsi bolni od raznih “kuhn”, a ne?
Pa brez zamere, kdor se ne strinja z mano.
Lp Sanja!
Forum je zaprt za komentiranje.