Živjo vsem,
ker vem, da vas kar nekaj ima doma orbitreke ali nekaj podobnega bi vas vprašala, na kaj moram biti pozorna, ko kupujem takšno zadevo, katere znamke imate…Meni je soseda namreč rekla, da prav Orbitrek (tisti iz TV) ni preveč ok, ker baje sika in škripa in ropota, pa nimaš potem veselja delat. Zima se bliža aerobika bo premalo!
Hvala za pomoč in imejte lep dan!
Sarica
Hej Sarica! Jaz imam doma orbitrek platinum, pa dela čist OK. Sicer ga sedaj ne uporabljam več, ker treniram kickboks, ampak nič ne škripa niti ne sika… Lahko ti ga prodam če želiš (imam doma še celo zbirko raznih trenažerjev in orodja – trenutno imam najraje boksarsko vrečo). Prodam ga nekje 25% ceneje, kot je nov – moj je star leto in pol.
Po pravici: jaz sem kupila orbitrek platinium (tistega iz reklame top shop). Z njim sem bila zadovoljna, dokler ga nisem začela uporabljati zgodaj zjutraj. Ob pol šestih zjutraj je večina sosedov pri nas v bloku še spalo. Oribitrek je ob tem času zellooo glasen, ker je povsod tišina. Morala sem se mu odpovedati; sedaj imam doma steper. Ta je malce tišji; bomo videli.
ko sem spraševala naokoli glede glasnosti orbitreka, so mi vsi povedali, da so magnetni boljši;
Čisto enostavno: malo denarja, malo (tukaj preveč) muzike.
Moj nasvet: če ti družinski proračun omogoča, si privošči nekaj bolj kvalitetnega.
Lep sončen dan,
miki
zaka to meni nikol noben ni povedo ko sem jaz kupovala? moj orbitrek namrec tako zelo skripa da ni za zdrzat 🙂 prav tako je bil steper glasen 🙂 sama tut rada zjutri telovadim, zato ce je lepo vreme grem laufat, ce je slabo pa delam kake vaje za moc in vam povem ni boljsega – ne rabis nic opreme skor pa nobenga ne motis 🙂
tak da pri orbitreku res pazi glede tega ker radi full skripajo,
lp
Moj prvi orbitrek je bil od Top Shop, takoj ko je prišel ven. Ropotal je prav obupno. Kuhinja je bila pod mojo sobo in mama v kuhinji ni mogla bit, ko sem jst orbitrekala. Res živ obup!!!
Potem sm pa letos februarja kupila tega magnetnega kot Kaja in je res super.
Hkrati sem kupila tudi steper od Top shop (za vikend ko sem pri fantu) in ugante, zopet živ obup!!! Avgusta sem ga reklamirala, ker se je utrgala veriga in so mi ga zamenjali z novim. Lepo od njih, vendar kaj ko mi je šla dva tedna nazaj zopet veriga, pri ta novem! Tokrat sem zahtevala denar nazaj, sem ga tudi dobila in si nabavila nov steper iste firme kot magnetni orbitrek za en tisoč več. In ta je tudi super.
Kar se tiče mene, NIKOLI VEČ NE KUPIM NIČ OD TOPSHOP!!! Po mojih izkušnjah so sama jajca.
Te stvari od Topshopa so take, tiste ki jih uporabljaš za telovadbo, boš prej ko slej (PREJ) reklamiral, če pa jih uporabljaš za obešanje cunj, ti bojo trajale večno. Take so moje izkušnje.
Kupila sem trenažer tako, da sem ga sprobala. Stala sem kar na nekaj trenažerjih v hervisu, sport 2000 in giga športu. Potem sem se glede na ceno in občutek, tudi glasnost, stabilnost…. odločila. Imam ga dobro leto in sem zelo zadovoljna. Kupila sem tako, da je v akciji stal okoli 50.000 redna cena pa bi bila tam okoli 75.000. Običajen orbi pa je res glasen.