Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ELEVIT pronatal

ELEVIT pronatal

Pozdravljene,

zanima me, če katera jemlje tablete Elevit pronatal, za izbolšavo celic. Midva jih jema oba.
Zanimajo me vaše izkušnje, oz. če je že to komu pomagalo in izboljšalo “položaj” v postopku…

Ajda

Jaz ti raje priporočam evitol, 2-3 na dan. V elevitu je namreč zelo malo e vitamina. V evitolu pa je 100mg v eni tableti. Midva sva oba jemala 1/dan, + q10 in selen-cink. Sicer “načeloma” nisva imela težav s celicami. Po punkciji s tem prenehaš, razen s q10, to sem jemala do pluska. Pol pa nič več.
Elevit priporočajo nosečnicam, je veliko folne kisline, železa in vsi ostali vitamini. Če se zdravo prehranjuješ ostalih ne potrebuješ, folno pa dodajaš. Jaz sem svojo G vprašala, ali naj še kaj jemljem, pa mi je rekla, da ni potrebe.

Ja Elevit je bolj za nosečnice zaradi dvojne doze folne kisline, ima pa tudi druge vitamine. Sama sem jedla Elevit pred nosečnostjo in jo še kar jem sem pa v 4 mesecu nosečnosti, če je to pomagalo ne vem, vsaka izmed nas ima svojo zgodbo.

Zaradi izboljšave celic sem pričela s tabletami Evitol, sedaj me pa zanima katere (vrsta) Q10 naj si kupim oz. katere jemljete ve? Ali naj jemljem še kaj? V naslednji postopek naj bi šla v septembru.
Lp in hvala za odgovore.

New Report

Close