ELERGIJA?????
Imam dva meseca staro dojenčico. Pred dvema dnevoma so se po obeh rokah nekje od zapestja do komolca pojavili izpuščaji. Če pogledaš od daleč zgledajo ko veliki rdečkasti fleki, od blizu pa čisto drobne rjave pikice, ko odtipaš pa gre za zelo suho kožo. Ali mogoče gre za kakšno elergijo ? Dojenčica je sicer še polno dojena. En dan pred pojavom izpuščajev sem jedla palačinke – ne prvič ?? LP
pozdravljena
naša sončica je stara 17m. in ima potrjeno alergijo na jajca. Potrdilo sva dobile 3 dni nazaj, do sedaj sva pa imele podobne težave npr. zadnjic je jedla palačinko in kr vidla sem kako se ji delajo flekeci po rokicah nato še po nogicah in za ušeskom, ko je bila še manjša je imela tudi ob robu ličk tako suho kožo in nato še krastavo, okoli rojstnega dne ji je pedijatrinja predpisala ELOCOM mazilo, z mazilom je vse čez noč zginilo in nato jovo na novo takoj ko je pojedla karkoli ka vsebuje jajco, piškot, testenine itn., ker seveda nisem vedela da je to to, sedaj ko smo 100% da je jajca problem smo jo čisto izločili in naša sončica ima lepo kožo.
Upam da si boš lahko kaj pomagala z mojo izkušnjo, veliko sreče
Ce te še kaj zanima se javi, rada pomagam, če le lahko LP