Najdi forum

elementi v kuhinji?

Kako se imenujejo tisti deli elementov v kuhinji, oz od katere firme so, kjer lahko v kuhinjskih omaricah izvlečeš predal in v njega postaviš npr. steklenice itd. kdo je proizvajaoec?

Jannja, ne razumem te popolnoma, kaj misliš. A misliš klasične izvlečne elemente, katere imajo v svojem programu že skoraj vsi proizvajalci, potem pa jih lahko dodatno opremiš s pregradami za steklenice, ali nosilci za krožnike.

Proizvajalcev je kr nekaj : schachermayer, blum, grass itd.

Popravek: schachermayer je samo distributor,
blum, grass – to pa so proizvajalci. Načeloma izvlečne police delajo iste firme, kot vodila za predale. ( blum, grass, accuride…)
Pa še nekaj: vsi ti zvlečni elementi so prirejeni za tipizirane dimenzije kuhinjskega pohištva in jih je možno vgrajevati tudi naknadno. In takrat ti lahko na pomoč priskoči, naprimer,
Schachermayer.
Ki pa je zelo drag. So pa drugi ki so cenejši.

Hvala Jim. Ravno to sem hotela. Kje pa si jaz lahko njihove izdelke ogledam. Sem iz okolice Ljubljane. Ali pa morda imajo kakšen internet naslov?

Še enkrat najlepša hvala.

Podjetje STARMAN iz Kamnika poišči v iskalniku njihovo stran.

schachermayer: to si lahko ogledaš v trzinski coni tista velika rumena stavba.

http://www.schachermayer.si/

Za schachermayer pa sem skoraj prepričan, da je proizvajalec, imam kar nekaj stvari od njih, saj imajo tudi svoj katalog debel skoraj 100 strani.

New Report

Close