Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Elektrostimulacija mišic medeničnega dna

Elektrostimulacija mišic medeničnega dna

Pri ginekologinji sem dobila napotnico za elektrostimulacijo mišič medeničnega dna. Zanima me,če ima katera tovrstno izkušnjo že za sabo ter kako v praksi to izgleda.? IN če kdo morda ve, kam se da naročiti…po fizioterapijah v zdravstvenih domovih tega ne izvajajo. Zdravnica je omenila da se v  vagino vstavi nek čep, ki s pomočjo elektrostimulacije povzroča stiskanje mišic nožnice… 

..

V nožnico ti terapevt vstavi elektrodo . Polozaj je kot pri ginekološkem pregledu ležiš s pokrčenimi nogami. Nato terapevt nastavi jakost elektroinpulzov,  ki sprožajo krčenje mišic . Terapija traja cca 15 min je pa težava da  če se preveč sprostiš hitro doživiš orgazem kar zna bit precej neprijetno ker ne ostaneš sama saj je vseskozi prisoten trapevt ki vmes  spreminja jakost impulzov… in sprasuje če je vse ok…

Jaz hodim v leonisce v LJ, kjer imam po 20 min terapijo s stimulatorjem. Sama si v noznico vstavim z zelejem namazan stimulator, terapevtka nastavi zacetno jakost (po moji presoji), kasneje jo reguliram sama. Vmes te terapevtka informira o vsem moznem, ki pomaga h krepitvi med.dna. Lp

Kako pa pru vas  vpliva elektrostimulacija na draženje spolovila ? V 20 minutah se je  težko zadržati da ne doživis orgazma…

New Report

Close