Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Elektronski odganjalci nadležnih psov in mačk

Elektronski odganjalci nadležnih psov in mačk

Zanima me, če se pri nas dobi kakšne učinkovite odganjalce

nadležnih “sraležev in scaležev”?

Kje?

Kupim takoj! (ravno danes sem spet “kidal” okoli bajte!)

Tudi jaz sem metala na lopatko eno veliko klobasa, ki še zdaleč ni bila od našega kužka, sin pa je zraven skoraj bruhal, jaz pa jezna in pihala ko hudič, kako morjo biti taki…komaj čakam na pomlad, da naredimo ograjo.

Za mačke je pa to res malo težje, sreča mene mačke ne motijo, jih ni.Ampak kaj mačke ne zakopljeje svoje drekce v zemljo..sem govorila s kolegico, ki ima mačka in pravi, da mačke ponavadi vse zakopljejo v zemljo. Si prepričan, da imaš vse to od mačk in ne od kakih malih cuckov..

Definitivno od mačkov – preverjeno in zaloteno v akciji!

Baje “kakce” zakopavajo samo “šleve” od mačkov! Mam pa smolo, če je to tako, da imamo pri nas same “dominantneže”.

Tudi mački niso več tisto, kar so bili nekdaj…

Izgleda, da se jim tudi zakopavati več ne da:((

Ja, povrh vsega v blato ne zakopavajo, v zmrznjeno zemljo tud ne…

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Arianna, hvala!

Ravno nekaj takega sem imel v mislih. Sedaj imamo počitnice in ker sem na srečo še malo elektronika si bom kar sam sestavil nekaj podobnega, ki bo delovalo na 23kHz…

Ali si mogoče to že preizkusila?

Bogve, če ta zlomek moti tudi čebele – saj veš – sadno drevje, pa opraševanje…

Lep pozdrav!

tantadruj, daj se pozanimaj na kakšnem čebelarskem društvu, gotovo vedo, če in katere frekvence motijo čebele 😉

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

nisem 🙂

ti se kar pozabavaj in si sestavi takole zadevo – poznam namreč enega podobnega, ki mi je kar sam naredil ionizator zraka 😉

pa sporoči, če deluje!

lp

Velja!

Jaz razmisljam, da bi macke pricakala z lavorjem vode. Danes in vceraj ponoci so se gonile okrog hise, da nihce ni spal. Zdaj samo se cakam sosedo (lastnico vsaj dveh mack), da bo rekla, da ni mogla spati, ker je nas pes celo noc lajal. Tantadruj, povej kako se bo obneslo. Mogoce zadevo narocim pri tebi. :)))))))))) lp

Mi smo že lansko leto kupili ta isti (iz Conrada) odganjalec mačkonov zaradi sosedovi 6 mačk, pa moram povedat, da so se do leto že navadili in vseeno hodijo tam….tako da ta stvar ni ravno najbolj učinkovita, očitno so tudi mački navajeni že na vse mogoče zvoke in ne trzajo več:))

fufa

Zelo neohrabrujoče…

Izgleda, da bo potem res najbolje vedro vode ali pa “zračka”.

Samo, da me ne bo sin videl – ni ravno vzgojno!

Vedro vode ali šlauf- deluje!

Kdor pa z zračko strelja živali, počne to izključno in samo iz užitka. Noben drek na vrtu ni izgovor za tako početje.

Žverca, Društvo za pomoč živalim Škofja Loka - Kranj 040-21-88-61 www.zverca.si

Nic lazjega… poglej si resitev na:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=44&i=59237&t=59096

New Report

Close