Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? elektronski naslovi

elektronski naslovi

Mene zelo moti to, da imajo mnogi zdravniki in drugi zdravstveni delavci (npr v KC Ljubljana) svoje elektronske naslove, pa jih ne uporabljajo, jih ne znajo uporabljati ali jih nočejo uporabljati. Komuniciranje preko elektronske pošte bi prav prišlo zlasti nam gluhim, saj nam elektronska pošta nadomešča telefonsko komunikacijo (npr. z zdravniki). Nadalje se sprašujem tudi, če to, ko imajo mnogi brez potrebe elektronski naslov, to nikogar nič ne stane? Ali ni potrebno na strežniku rezervirati za vsak naslov nekaj deset Mb pomnilnika, ki potem sameva? Razen tega pa dejstvo, da nekdo ima elektronski naslov, pa ga sploh ne uporablja, jaz razumem kot navadno norčevanje iz gluhih.

Alex, kako pa se pride do email naslovov zdravnikov? Ali obstaja ta baza podatkov na netu? Bila bi zelo vesela, če bi lahko poiskala email naslov mojega spec., saj imam le mini vprašanje in mi zato ne bi bilo treba zasedati čakalnic in bi bila zadeva hitro opravljena.

Morda pa zato ne uporabljajo, ker na tak način verjetno lahko prihaja tudi do raznih groženj, izsiljevanj… nezadovoljnih pacientov.

Jaz sem le poskusil, na tak način: vnesel sem [email protected]
Nekateri imajo naslov na Arnesu, pa ne vsi. Za druge pa ne vem. Če je v KC Lj imajo mogoče nekateri tudi domeno uni-lj.si, torej [email protected]

:))))))) prima tole.

Pozdrav

ha,ha,elektronsko poslovanje!Pri nas imamo še 486 in monitorje z zaščitnim zaslonom- kamena doba.Čez 100 let pa že mogoče.

Živjo !

Predlagam ti , da pošlješ odprto pismo generalnemu direktorju KC in mislim, da bo prisluhnil.

Sicer pa imajo vsi zaposleni v KC – zdravniki in vodilne med.sestre elektronski naslov :

[email protected]

Je pa res da je oprema stara in jim gre na živce čakat , ker rač. zelo počasi meljejo !

lp iza

New Report

Close