Elektronska otroška varuška
eh to je brezveze. jaz sem jo dobila in je sploh nisem uporabljala. ker na začetku imaš dojenčka itak nenehno blizu, že zaradi tega, ker ga pogosto hraniš. redkokdaj se zgodi oz skoraj nikoli, da bi bil dojenček v drugi sobi dalj časa sam. dojenček pa tudi nenehno spušča neke glasove, takšne in drugačne, tako da bi preko elektronske varuške stežka ugotovil, kaj hoče. res je brezveze!
Mi jo kar veliko uporabljamo.. Pravzaprav kar ves čas!
Se zgodi, da sva z možem gledala televizijo ali pa smo imeli obiske in če ne bi imela varuške, male verjetno ne bi tako hitro slišala.
Pa tudi babica in dedek, ki sta bila večkrat varuški (hvala bogu živita v spodnjem nadstropju), ko sva skočila na kratko pijačo, v trgovino ali na kak koncert, sta princesko čuvala preko varuške!
Je pa res, da morate pazit, kakšno kupite. Predvsem je pomembno biti pozoren akkšen je obseg delovanja in koliko kanalov ima..
Vem da imata prijatelja varuško Avent in jima v določenih prostorih v hiši sploh ne lovi.
Še naš nakup VaruškaBarcelona:
http://www.mimovrste.com/artikel/1390385130/bD3qltAYv8w45m7sjM99OnXWnMkNVQvTYHa7sg5kdkP.v7
Pameten16, upam da sem ti kaj pomagala…
Mi jo tudi veliko uporabljamo. Za prvega otroka smo kupili Tomijevo model Classic. To je fenomenalna varuška. Ker se jo da naštimat tako, da se aktivira samo takrat, ko zazna zvok. Ima pa tudi možnost pogovora.
Za drugega otroka pa smo za darilo dobili Tomijevo varuško model TD 300. ČISTA POLOMIJA! Je ne priporočam nobenemu!!!!!! Ker na prižgani otroški enoti gumbki za luč in tisti za on/off tako močno svetita, da je razsvetljena cela soba!!!!!!!! In ker starševska enota skos oddaja in to pomeni, da non stop malo hrešči. Kar je ponoči malo moteče!!!!!! Sicer se jo da nastavit tako, da se aktivira samo ob aktivnosti otroka, vendar če naštimaš, da se aktivira že ob najmanjši aktivnosti (čeblanje..), se tudi starševska enota javi čisto potiho. tako da je ni mogoče slišati, če gledaš tv. Če pa nastaviš na največjo glasnost, to pomeni, da se ti starševska enota aktivira šele takrat, ko otrok že tuli! Sicer so optični indikatorji, vendar mi to ponoči ne pomaga. Pa tudi podnevi ne bulim vanjo!
Potrebujemo pa dve, ker vsaka od punčk spi v svoji sobi!
Tako da bodite pozorne na te stvari!!! Jaz je žal ne morem vrnit, ker sem stran vrgla škatlo, v kateri je bila zavita.
lp
pri nas imamo Know how varuško. Jo naštimaš tako, da se aktvira ob zvoku ali pa slišiš vse konstantno. Meni zadnji način bolj ustreza. Dam otroka v posteljo in grem v dnevno sobo ter prižgem varuško, jo dam bolj na glas, tako da točno slišim, če otrok zleze ven iz postelje. Varuško imam že 4 leta in je res uporabna…za starejšega sicer ni potrebna (star je 4 leta), morda je fajn poleti, če gre čez dan spat, pa smo mi na vrtu, da ga slišim, ko vstane. Pri mlajšemu (2-letniku) je pa fajn.