Najdi forum

električni pekač za pico

Mene pa zanima ali ima že kdo tak pekač in če ga ima kakšne so pice.So take kot v pizzerijah ali pa so bolj podobne tistim iz štedilnika.

ali to misliš tisti pekač z steklenim pokrovom?

Ja tistega.

dragi grega, ne mi zamerit ampak ga imam tudi jaz, novega in mi ni jasno,kako naj v njem naredim pico, če jo moram dati v vroč pekač? kako je to možno,dokler jo namažem in naložim na njo se mi bo zažgala. Žal tudi jaz ne vem,bomo počakali,če ima kdo več izkušenj, lep pozdrav

Prijatelj ta pekač uporablja za peko na žaru (meso, zelenjava…) in moram reč, da so jedi zelo okusne. Nikoli pa še ni pekel pice v njem.

Jaz v njem pečem pizzo na morju. Se krasno speče, ali je taka kot v pizzeriji pa je odvisno, kakšno testo narediš. Če narediš tako testo, potem je res taka (ampak ne iz krušne peči, da se razumemo).

DZ – ali mi lahko prosim razložiš kako jo postaviš noter, če v navodilih piše,da pekač greješ 10 min, daš hrano not in?….

Tašča jo ima pa jo je že ornik skritizirala! Baje ni fajna- sicer jst ga nimam, tako pravi ona!

Kao ful zažge pizzo!!!!

Jaz najprej notri postavim pizzo, šele nato ga prižgem. Pečem pa samo na srednji temperaturi, zato se mi nič ne zažge, kot je napisala ninika.

Tudi jaz naredim natančno tako in je čisto v redu. Ni sicer kot iz krušne peči, a…dobra je. Testo naredim bolj tanko, da je hitro pečeno, povrhu se pa samo sir stopi. naredim kar v mrzlo posodo in potem prižgem, dam pa na srednjo temperaturo.

Ali pico pečete pokrito ali ne; meni se je zdelo da je testo pečeno samo od spodnje strani kljub temu, da sem pokrila s pokrovko?

Pečem pokrito.

Jaz tudi.

Tudi jaz imam ta pekač. Meni osebno je pica boljša iz peči, ker se še sir lepo zapeče. V tem pekaču pa se sir samo stopi. Dala sem jo pa na srednjo temperaturo (enkrat sem dala na bolj vroče in je bila na sredini zažgana).

Anja

New Report

Close