Najdi forum

električna ščetka

Prosim, da mi priporočate, katero ali kakšno električno zobno ščetko je najbolj smotrno kupiti. Na kaj je treba biti pozoren, katere lastnosti mora imeti in podobno.
Hvala in lep pozdrav.

Spoštovana rozika,

nekako bi si upala trditi, da to ni najbolj strokovno vprašanje, ampak bolj komercialno.
Nekaj splošnih navodil za navadne ščetke je – neprevelik aktivni del (največ širina 2 – 3 zob), mehkejše ščetine, dober oprijem držala, fiksna glava….. Verjetno ne naredite večje napake, če vse to upoštevate tudi pri nakupu električne ščetke (samo mnenje o električni ščetki pa je na drugem forumu, kjer ste tudi postavili vprašanje – verjetno pa ste spregledali, da odgovarja ena in ista oseba:)).

Res sem spregledala. 🙂 Sem se hotela potruditi in ne morit ene moderatorke z vprašanjem, ki ni iz njenega področja (sem mislila, da je ena za otroke in druga za odrasle). 🙂
No, stvar je taka, da je nama z možem stara električna ščetka šla rakom žvižgat, pa bova kupila novo, pa bi jo hkrati že za otročka, ker imamo vsak večer bitke z umivanjem zob.
Razumem vas, da ne smete ali ne morete ali ne želite delati reklame. Zadnje čase sem prebrala o električnih ščetkah vse sorte reči, tako da mi je že zelo pomagalo vaše mnenje. Odločiti pa se morava tako ali tako sama.

Hvala za odgovara in želim vam lepe praznike.

Spoštovana rozika,

ja, saj tako naj bi bilo, da bi bili dve moderatorki oz dva moderatorja pa jaz na tem forumu “delam” začasno že skoraj 5 let:) (toliko je navdušencev, ki so pripravljeni delati “zastonj”).
Reklame pa ne želim delati, včasih napišem le, če kaj res verjamem, da je boljše.
Bitke z umivanjem zob bodo pa verjetno po enem mesecu uporabe električne ščetke spet prišle na vrsto (ko bo popustilo zanimanje za novost:)).

New Report

Close