Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom ELEKTRIČAR S KLJUČEM OD GLAVNIH VAROVALK V LJUBLJANI

ELEKTRIČAR S KLJUČEM OD GLAVNIH VAROVALK V LJUBLJANI

Zanima me, če kdo pozna električarja v Ljubljani, ki ima ključ od glavnih varovalk (zunanje omarice v blokih), da ne bi bilo potrebno klicarit dežurnih na Elektro Ljubljana, da hodijo odklepat. Vem, da obstajajo električarji, ki ta ključ imajo, kar so mi potrdili celo na elektru, vendar pa nikogar ne poznam. Torej, če kdo pozna takega oz. je imel z njim izkušnje, bi bila hvaležna za kontakt.

Mojstri ponavadi imamo te ključe,ampak to se pač ne sme in je celo kaznivo.Pravno te lahko ovadijo za povzročitev splošne nevarnosti in vloma v omarico.Torej,TO SE PAČ NE SME DELATI!

Men se je tud zdel čist logično, da je omarica zaklenjena z namenom, ampak mi je tip na elektru povedu (kot neki samoumevnega), da pač nekateri mojstri imajo ključe in nism dobila občutka, da je s tem kaj narobe in da bi bila to huda skrivnost. Ne gre za drugo kot za zoprno usklajevanje in klicarjenje sem ter tja, da ti nekdo pride odklent, pa pol zaklent itd. Seveda bi najraj, da bi mi proti plačilu to uredili kar na elektru, ampak tega pač ne delajo, zato bi mi blo pač ljubše, da bi našla nekoga, ki ključ pač ima. Ne razumem pa zakaj sploh ima nekdo ta ključ, če je tako kaznivo in nevarno. Pol pač nimaš ključa in ni nobene skušnjave:)

Skoraj vsi pooblaščeni(z licenco) imajo ta ključ.
Obstaja tihi dogovor.
Pokliči enega uradnega električarja da ti nekaj ne špila,ko bo ugotovil za kaj gre bo že zamižal in porihtal!
lep dan

Na spodnjih linkih lahko navežeš kontakt z menoj in dobiš priporočilo za električarja.
Lahko tudi preko telefona.

Lep pozdrav,
Mag dom
Gorazd

Pokličite kontakt s streani http://www.el3m.si Oni so pravi naslov za vas.

lep pozdrav
Miro

New Report

Close