Najdi forum

Zanima me, če imate kakšne izkušnje z vgradno pečico in štedilnikom od Electroluxa. Ali nasploh izkušnje z Electroluxom. Hvala

Imamo electroluxovo vgradno pečico, kuhalno ploščo, napo in pomivalca. Povsem brezhibno, učinkovito in nasploh zadovoljni 🙂

vgradno pečico in steklokeramično ploščo. super! priporočam steklokeramično na 4 indukcijske. mi imamo 2+ 2, vendar uporabljamo večino indukcijski del.

zakaj pa ne gorenje?

Moja mama ima ploščo in vgradno pečico od Elektroluxa in je zeloooo zadovoljna.

Živi in pusti živeti

Moja mama ima pralni stroj, pa ni zadovoljna.

Jaz imam vgradno pečico Elektrolux, mami pa Gorenje. Jaz sem v pritličju, ona v 1. ndstropju. Kadar kar koli pečemo se peče pri meni (pecivo, meso). Pečica od Gorenja je bila 180.000,00 SIT pred 3 leti, moja od Elektroluxa pa pred 1. letom 150.000, 00 SIT. Z Elektroluxovo smo zelo, ampak res zelo zadovoljni. Sedaj z mami načrtujeva nov nakup pečice. Gorenje bomo dali absolutno ven in nabavili Elektrolux. Pri Elektroluxovi me moti samo to, da nima izvlečnih vodil. Drugače si jaz nebi nikoli kupila pečico od Gorenja.

LP

Imam pečico, steklokeramično, hladilnik in pomivalni stroj od Electroluxa in sem zelo zadovoljna!

Mi smo tudi zelo zadovoljni, imamo pa steklokeramično kuhinjsko ploščo in pečico. Vse dela super.

Jaz imam Electroluxov pralno-sušilni stroj in sem z njim zelo zadovoljna.
Lp, Meta

Doma smo imeli electroluxov hladilnik, in smo ga po 7-ih letih zamenjali… Vgradna pečica je ok, le grelec se je pokvaril, ravno tako po 7 letih, čeprav pečica ni toliko v uporabi, v povprečju 1x mesečno. Steklokeramična plošča pa je za zdaj ok.

naša ima izvlečna vodila. super je

Pojma nimam, kako dela Elektrolux, ker ga nima nihče od poznanih. Iz reklam so videt zelo lepi, tudi funkcije imajo takšne, o katerih lahko samo sanjam. Ampak vseeno v bran Gorenju. Imamo hladilnik, steklokeramični vgradni štedilnik s pečico Nobese, PMS Noblese super silent, prvi pralni stroj s 1000 obrati, vse Gorenje in vse staro 15 let, brez večjih (relativno poceni) servisov, pa vse še dela dosti dobro.

Pozdravljeni!

Sem moderatorka na forumu Opremljamo stanovanje in sodelujem z internetno trgovino TON
Mnogim sem že svetovala glede optimalnih nakupov, tako da če vas zanima nakup kuhalne plošče in pečice me lahko pokličete na tel. številko: 041 442 160, pišete na naslov: [email protected] ali pa izpolnite zahtevek za ponudbo, tako da kliknete na spodnji naslov, vnesete podatke in na mail boste prejeli informativno ponudbo s ceno, sličico in vsemi pripadajočimi tehničnimi lastnostmi ter opisom posameznega aparata…

Ne pozabite opisati svojih podrobnejših želja, saj bo tako ponudba še bolj prilagojena vam.

Lep pozdrav,

Maja

********************************** <http://www.trgovina.over.net/b2c/index.php> [email protected] 041 442 160

New Report

Close