Najdi forum

ELDI olja

Pozdravljeni,
zanima me uporaba ELDI olj. Katero olje se uporablja za težave z jetri?
Vem, da je eno olje namenjeno tudi rektalni uporabi in po moje tudi pomaga jetrom, da
se razstrupijo.
Hvala za odgovor,
Lidija

Vsa ELDI olja so enakovredna, razlikujejo se po dodanih eteričnih oljih. ELDI olje R se uporablja tudi rektalno, kot ste omenili.

Uporaba:

Dvakrat dnevno, najboljše zjutraj in zvečer, olje nanesemo na celotno telo. Še posebej intenzivno ga vtremo na predel pazduhe in dimelj (pospešimo pretok limfe) in na problematične dele telesa (prsa, želodec, jetra …).

Olje nežno vtremo v kožo, pri tem pa pazimo, da ne pride v oči. Pustimo ga učinkovati 10 do 20 minut, nato pa se dvakrat stuširamo. Prvo tuširanje opravimo brez mila, s čim toplejšo vodo. Zaradi toplote se pore v koži odprejo, na ta način pa telo lahko vsrka še več nenasičenih maščob. Drugo tuširanje (če je sploh potrebno), opravimo z zelo blagim milom. Sledi vsaj 20 minut počitka.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Lep pozdrav.

Že mesec dni sem na oljno proteinski dieti. Zanima me katera olja poleg lanenega se lahko uporablja. Ali je jabolčni kis dovoljen in kako je z mesnimi izdelki..pišcanec riba.

Za odgovor se najlepše zahvaljujem.

Objava čaka odobritev

New Report

Close