Ekstrasistole – ali so lahko zaradi prehranskih dodatkov ?
Spoštovani,
pred kratkim sem poročal o ekstrasistolah in o tem, da so tako moteče, da ne morem zaspati.. Kar sem ugotovil in bi potreboval tudi vaše mnenje je … Od avgusta meseca sem vsakodnevno in kakšen krat tudi 2x dnevno (zvečer in zjutraj) vzel tableto, ki je multivitaminski dodatek (znamke ne bom omenjal).. Po nekaj časa so se mi začele pojavljati ekstrasistole in so se s časom samo stopnjevale do te meje, da je bilo že nezvdržno.. Po samem naključju mi je teh tablet zmanjkalo in čez dobrih pet dni ugotovim, da teh ekstrasistol ne čutim več kot prej in bistveno manj.. Sedaj je že skoraj mesec dni, ko povsem normalno funkcioniram in nimam teh močnih aritmij, ki so me prebujale ali aritmij, ki sem jih začutil med dnevom.. Tukaj pa prilagam sliko “sestavin”, ki so v eni tableti..
hvala za odgovor..
Spoštovani
Vsekakor je možno, da “prehranska” dopolnila v določenih primerih lahko sprožijo ekstra sistole. Sicer ne morem komentirati posameznih sestavin, ki bi lahko vplivale na pojav ekstra sistol.. Možno je tudi to da kombinacija posameznih sestavin lahko soroži ekstra sistole. Seveda so to samo ugibanja, če pa se vi zdaj dobro počutite in nimate več motečih ekstra sistol, potem povsem opustite jemanje teh dodatkov.
LP