Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Maksilofacialna in oralna kirurgija Ekstrakcija osmice na koncesioj

Ekstrakcija osmice na koncesioj

Pozdravljeni, po rentgenu sem dobil napotnico za ekstrakcijo osmice, sedaj pa me zanima kakšne so okvirne čakalne dobe na koncesijo oz. kako bi čim prej prišel na vrsto?
V kolikor bi bile predolge, kakšna je okvirna cena če se odločim za privat?

Sprašujem zato ker če sem prav razumel moram imeti prvo to osmico odstranjeno će želim ortodontski aparat, problem pa je da sem malo v stiski z časom ker bom kmalu prestar da bi mi ga krilo zdravstveno zavarovanje.

lp

Pozdravljeni. Čakalne dobe so problem. http://www.d-center.si/index.php/domov/zzzs-in-cakalne-dobe. Bistveno se med kirurgi ne razlikujejo.
Redko, ampak res zelo redko, je potrebno pred ortodontskim zdravljenjem odstraniti modrostne zobe.
Cena odstranitve je odvisna od težavnosti posega in je običajno med 90 in 320 evri.
Lep pozdrav, David Dovšak

********************************************* David Dovšak, maksilofacialni kirurg Dentalni kirurški estetski D center Rakuševa ulica 6 SI – 1000 Ljubljana T: 030 643 693 E: [email protected] www.d-center.si

New Report

Close