Najdi forum

Ekstra magazin

Kakšna se vam zdi kaj voditeljica oddaje? A je al ni?

Cuj a ti poznas Blondy? :))))))))

:))))

Tko!
Rina

Je bela cesta iz ust si mi vzel.

Ej Mičo da nisi ti un Mičo k je našo Blony tako grdo zavrnu!
Če si nas je ene par tukej, ki smo pripravljeni tebi preštet kosti!!!

Ena za vse, vsi za eno 🙂

lp

Itak, jaz bom handle naredil, ti pa hribuc pa ga bosta zlamala ko pesa !!! :-))))))))))))))))))))

YES

lp

mater kaj nas je, jaz sem tudi takoj na tistga mičota pomislil…

lp ajs

A ona…kak ji je že ime, Vidic se piše se mi zdi? Ker vsaj nekaj časa sta bili dve voditeljici.Bi bila uporabna , ja, morda je preveč izumetničena za moj okus.

Joj kakšni fejst fantje so teli naši forumovci – iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :**** No ja ko sm jst prebrala da je na forum zalutal en Mičo…uh me je kr mal zatreskal ;)))

To bo pomota! Ne vem o kom govorite, ampak očitno se vam je močno zameril. Sem namreč novinec na forumu!!!

Blondy ti resno delas na extra?

:))))))))) jao spet smo celo zmedo naredil….

lp ajs

PS. ne, je pa tista voditelica ful kjut

Za pogledat še kar, samo se preveč leseno drži… Pa preveč naučeno govori… Skratka ni sproščena… Pa kar najprej imidž menja… Kot da ne bi vedela, kaj hoče, oziroma kdo sploh je…
Ampak v primerjavi z športnimi novinarji na a kanalu in pop tv, je pa zakon! Uni so pa res eni abervezniki…

Meni se zdi kul! Mogoče mal preobilna, ampak vseeno je dobra!

Jst pa prisegam na temnolase 😉 LP

Preobilna? Meni se zdi čist kul

:))))))))))))))))))))) Joj, kako je vcasih fajn, ko drugim ni nic jasno, ti pa imas pregled nad vso zadevo :)))

Uh, men so pa ravno take všeč! Če imaš kakšno špičasto pod sabo v postelji, malo močneje porineš, pa ti kar s postle pade. Samo široka rit stabilno leži!

In da je eroticno zgosceno na pravih mestih :)))

Darko, ne ne zamenjal si me…jst sm tista bjonda iz Baywatcha ;)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close