Najdi forum

Pred časom smo kupili ekonom lonec. Človek šele doma vidi kakšen je lonec in pri tem loncu je bil problem ta da se je ventil zamašil in potem je začelo špricat do stropa…
Zanima me katere so dobre firme na tem področju, da se ne bo zgodilo spet podobno…

Sem resen kupec za nakup ekonom lonca in da se nebi opekla s kakšno zanič robo te lepo porism, povej kakšnega -katero firmo imaš ti, da se ti je to zgodilo?? hvala Prosim za odgovor kmalu kajti razmišljam o tistem, ki ga jutri ponuja v akciji Hofer-ima kdo kakšne izkušnje?

Tudi sama mislim kupiti hoferjev lonec , nasveti ??

ker pač ni bilo odgovora, sem kupila Hoferjev lonec in meni je v redu-dober nakup za takšen denar

Že pred mnogimi leti sem kupila ekonom lonec priznane nemške firme WMF. Je zelo kvaliteten, enostaven za uporabo, iz kvalitetnega materiala. Je cenovno kar precej drag, vendar meni ni žal. Pred kratkim sem bila v Muellerju in sem videla, da imajo od te firme poleg ekonom loncev tudi vso drugo kuhinjsko posodo, jedilni pribor, vse zelo lepo za pogledati, vredno ogleda, tudi če ne mislimo nič kupiti.

Prisegam na Lagostino,malo drago-ampak zakon.

New Report

Close