Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! EKO ČIŠČENJE AVTA BREZ VODE

EKO ČIŠČENJE AVTA BREZ VODE

Ja res deluje…..))))))

Zadnjič so mi avto očistili brez kapljice vode- sprva res nisem verjel pa sem si rekel, da bom vseeno riskiral tistih nekaj eurov. Avto je dobil tak sijaj, da nisem mogel verjet, lepo je dišal prijetno ne vsiljivo kot tiste kemične smrekice.

Spravili so mi pa še flek od mleka na otroškem sedežu.

Huda zadeva res. Skrajni čas, da so začel tudi z varčevanjem vode. Zmeraj sem mel slabo vest, ko sem pral svoj avto z vodo.

V Mariboru je taka pralnica v novem hotelu City Maribor na Lentu. Ob naročilu čiščenja imaš brezplačno parkiranje v njihovi parkirni hiši, septembra pa dobiš še kupon za kavo po izbiri na terasi hotela.

Cene so enake kot pri klasičnem ročnem čiščenju, avto pa je istočasno opran, povoskan in zaščiten pred soncem in dežjem, spoliran in ima visok sijaj.

www,ekosmer.si

Pozdravljeni.

Kar se tiče Eko pranja in loščenja vozil naj povem da od 14.10.2011 dalje ponujam storitve na domu po vsej širši okolici: Slovenska bistrica, Rogaška Šmarje, Šentjur, Poljčane, Loče Sl. Konjice, in okolica.[/b][/b] Naslednji teden pa sledi odprtje nove Eko Ročne Avtopralnice v Poljčanah Tako da vabljeni vsi.

Za več info. in naročila pa pokličite: 041/308793 Kristijan

ekološko čiščenje vozil tudi v garaži hotela Veter v Rušah!

Ob komplet notranjem in zunanjem pranju, kavica v hotelu gratis!

Nudimo pa tudi MOBILNO pranje na domu v okolici Ruš in Maribora! Kjerkoli. Kadarkoli.

http://www.ekociscenje.si

New Report

Close