Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost EJ….ŽENSKE!!!

EJ….ŽENSKE!!!

Kako ste kaj na današnji vroč dan??

Danes me je prijateljica spravila k šlograci!!!
Ni za verjet!!!!!!
Napovedala mi je izpolnitev največje želje….imeti otroka.
Ja in to dva v kratkem zaporedju in to da bosta fantek in punčka.
Ja ko bi ji res lahko verjela. Sem ji rekla: ko bi vas le bogec uslišal. Ja drugo leto lahko že začnemo pleničke kupovat!!?? Tako je rekla!

Tako, da sem danes kar malo brez besed ostala!!!!

Uživajte še naprej!!! Bianca

Hej Bianca občutek imam, da večina forumovk čez vikend kar pozabi na internet…
Ja kar pa se vedeževanja tiče… če ti povedo kaj lepega je vsekakor treba verjeti in storiti vse, da se napovedi lahko uresničijo (vključno z IVF…), če pa povedo kaj slabega si pač misliš, da vse tako ne more biti res. Nekaj v zvezi z mojimi izkušnjami s kartami pa sem napisala pri predhodni temi o vedeževanju.
Torej midve jim le verjamima !!

Lepo nedeljo vsem
Jana

Jana, vidim, da imaš kar prav glede vikendov!
Povedala mi je samo lepe stvari in da me obkroža sreča. Šlogala pa je iz kar potem pa še iz kavice.
A danes si že potem 4. dan po ET kako se počutiš? Ali je to tvoj 1.postopek?
Sorry, če sem preveč firbčna!
Držim pesti, da ti uspe!!!!!!!!!

Lep sonček ti želim in lepo se imej! Bianca

Ja Bianca, pravzaprav je bil ET v četrtek in to je res moj prvi postopek, zato pa toliko bolj trpijo moji živci – tole čakanje in negotovost mi je hujše kot vse pred tem. Do danes sem precej počivala, danes pa že visim za računalnikom.
Hvala za tvoje želje.
Lep pozdrav Jana

To pa je res dobra vest s to šlogarco. Upam, da je zadela in hkrati ne morem verjet, da bi tudi jaz poskusila kaj novega. Sicer ne verjamem (to je mišljeno v pretekliku) ampak zdej se mi pa take stvari dogajajo, da bi tudi jaz poskusla in če ni skrivnost in, če si bila zadovoljna mi prosim povej h keri si šla.

Ja res je soparno vreme tudi v nedeljo. Razmišljam, da bi šla mal v tivoli se ohladit.

LP Ema

New Report

Close