Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Eh, spet nič …

Eh, spet nič …

‘ lepo’ dobro jutro ?!

Ne zamerit, ampak danes zame jutro res ni ne lepo ne dobro. A tako je to!!!!!
Nič ne morem – živeti je treba naprej. M me je prehitela in mi podrla sanje, pričakovanje in veselje. Žal.

Trenutno sem res popolnoma na tleh in sem se začela spraševati, če mogoče tudi skrajšanje ciklusa vpliva na zanositev ? Ker dr.Pušenjaka še nekaj časa ne bo tukaj gor, bi bila zelo vesela, če bi mi katera mogoče znala povedati, če je lahko to krivo?!
Od kar pomnim sem imela 28 -dnevni ciklus, reden kot švicarska ura. Po drugem splavu sem prvi dve M dobila na 28. dan, tretjo in četrto pa že na 25. dan – in sedaj seveda tudi peto M. Ali lahko mogoče to pomeni kakšne težave ??!!!
Upam, da ne !

Vsem, ki čakate na dve črtici želim, da se jim bodo res narisale in to zelo DEBELI in MOČNI in veliko sreče ter veselja.

Danes popolnoma potolčena alenka
(a jutri bo že bolje)

Ce ni danes, bo jutri! Ce ni ta mesec, bo naslednji.
krajsi ciklus pomeni samo to, da imas ovulacijo nekoliko prej…

Tudi jaz sem imela ciklus vedno na 30 dni. Toda odkar sem bila na IVF imam M kakor ji paše, pa 32 dni pa 28 dni drugič spet 36 in tako naprej. Toda z tem ne ne obremenjijem preveč ker važno je da je prisotna O.
Eva

Hoj, Alenka,

jaz imam 25 dnevne cikluse (včasih 26 ali pa 24 dnevne). To so še vedno normalni ciklusi, da ne boš preveč panična.
Tako dr. Pušenjak, kot tudi moj G, sta mi povedala, da je edino pri 20 dnevnih (in manj) ciklusih možno, da ni ovulacij in da so težave. Vse, kar je več kot 21 dni, pa je kulllllll.
Upam, da sem te pomirila. Kar OK ciklus imaš!

P.s.: Na forumu psihiatrija je psihiatrinja svetovala reševanje stiske (v kateri si trenutno ti) z avtogenimi treningi. Menda se dobi knjiga, prevedena v slovenščino, ki opisuje to tehniko sproščanja. Poglej na forum psihiatrija, ker se ne spomnim naslova.
Tudi jaz sem že pomislila, da bi se spopadla s to literaturo. Ampak sem trenutno psihično kar OK, tako, da kar malo odlašam.

Pomiri se čim prej in želim ti, da bi kmalu spet veselo upala na boljši jutri.

Pozdravček,

Taja

Taja, najlepša Hvala za te pomirjajoče besede.

Ma, vedno je najhuje tisti prvi dan, ki ti podre vse upe, potem pa dan za dnem vse skupaj kar spet nekako steče. Če si človek nekaj tako želi, kot si me tukaj gor, potem je razočaranje ob ‘neuspehu’ seveda neopisljivo in grozno hudo !!!!!!

A kot sem že napisala, jutri bo že bolje.

Sem pa tudi že razmišljala, da bi se vpisala na yogo, kjer se človek zrelaksira, sprosti in na sploh napolni z energijo.

Lepo se imejte in čao.
alenka

Draga Alenka,
vedno, ko pridem na forum te poiščem in preberem ter seveda držim pesti zate. Vse to tudi zato, ker sem v zelo podobni situaciji kot ti. Pri meni je pravkar minila sedma menstruacija po splavu. Midva sva začela delat na otročičku po peti menstruaciji. Občutki prvi dan menstruacije so … (tako kot si napisala). Jaz imam sicer eno veliko priložnost v službi, na katero sem čakala že nekaj let. Tako, da imam vsaj nekaj česar se res veselim.
Tudi moji ciklusi so po splavu za dan ali dva krajši – 26 ali 27 dni. To pomeni, da imaš tudi O prej. Po mojem mnenju ni to nič narobe.
Še nekaj: Pušenjak velikokrat poudari, da je zanositev zapleten pojav in da je le 25% možnost zanositve na ciklus pri zdravih parih.
Alenka drži se in tako kot tudi sama pišeš JUTRI BO ŽE BOLJE!

če kaj pomaga tudi jaz sem dobila M

marjeta

Draga Alenka!

Vem, da ti je danes grozno, pa vseeno razmišljaj na pozitivno stran. Vem , da je to težko pa vendarle. Naj ti povem, da sem jez sedaj na “frišno ” noseča in ti držim pesti, da se ti tudi tebi pokažejo dve modri črtici. Pa še to. Ne obremenjuj se, kdaj je ovulacija, ker takoj po menstruaciji ( en teden) si sigurno plodna. Lp
Brigita

New Report

Close