Najdi forum

Sedaj pa: KAJ SO slabe strani efedrina-če sploh so???

Ali bi bila moja dieta uredu, mislil sem jo izvesti od ene 20.junija do 20. julija-efedrin kafein-3gb/kg tt, do 100g oh oz manj, KAKO pa s stopnjevanjem efedrina??? na začetku kako malo-koliko na koncu?

Pa slišal sem, da se je enkrat na tedn dobro nažreti OH-kruha ene pol kile… Da se masa ne zgublja… Je to res?

Stopnjevanje..po mojem ni nujno. Lahko pa stopnjujes najprej gor, potem pa dol.

tisto o kruhu ti je ze povedal nek strokovnjak…ce ti bo v prihodnje dal se kaksen podoben nasvet, si zamasi usesa.

Lep pozdrav!

Vidim, da ste kar seznanjeni s tem. Mene pa zanima, kje bi lahko dobila ta EC.

Dan vsem skupaj!
Mene pa zanima, kako efedrin upliva na žensko telo? Ga uporabljajo tudi nešportnice? Brala sem, da nekatere ženske z njim hujšajo. Je to res?
Že vnaprej hvala za odgovor!
lp
Angel*

Za ženske ne veljajo nikakršni drugačni načini uporabe kot za moške. Seveda, če hočeš z njim hujšat, moraš spremeniti tudi prehrano (dovolj beljakovin, manj hidratov) in seveda moraš vključiti aerobni (vsaj 30 minut dnevno) in anaerobni (3-krat tedensko) trening.

Hvala za odgovor! Kakšno naključje, imava isto ime. Saj ni joke od koga, kajneda ne? Kakorkoli, bom verjela tvojemu mnenju. Očitno se na to spoznaš. Hvala lepa in pozdrav!
Angel*

Res, kakšno naključje.

Še nekj: a je kaj drugega boljše kot EC? Kakšna druga mešanica-učinkovitejša oz. bolj zdrava? Slišal sem za Clen- je to bolje oz. slabše od EC?

Ja efedrin deluje tudi na ženske vendar ga sam ne priporočam razen če imaš res bf količnik večji kot 35 %. Priporočam če že rastlinskega na osnovi MaHuanga kupiš pa ga lahko z kreditno kartico na strani http://www.netrition.com oz od kakšnega preprodajalca v fitnesu.

Sam sem uporabljaj že sintetični efedrin + kofein iz bulgarije iz lekarne – agresiven za umret (tresavica občutek prazne glave, …)
Therma Pro – Prolab naravni na bazi MaHuang zelo dobra varijanta v konzervi je 120 tablet ena na dan za ženske je dovolj.

Drugače pa gre tudi brez

Naravna metoda sicer malo počasnejša je
Na tešče skodelica črne kave brez dodatkov in potem 45 minut hitre hoje. Uspeh je zagotovljen. Sam sem prešel na zdrav način prehranjevanja in pustil tiste substance za sabo.

LP Oliver

New Report

Close