Efedrin
Sam sem jemal efedrin ampak še v času ko se je prodajal v prahu in ne v tabletkah. Zjutro ko sem se zbudil ravno čajno žličko in pol litra vode, pol ure pred treningom drugo žličko in pol litra vode.
Bistvo efedrina je v tem da ti dvigne notranjo temperaturo in pri tem se talijo maščobe. Je poživilo in ti ne da mira. Enostavno moraš telovaditi in tekati, ker si nabit z energijo. Poleg tega pa v mojem primeru tudi nisem toliko čutil lakote.
Pomembno je, da spijete dovolj (ogromno) vode in da se redno raztegujete oz. delate strečing. Zeelooo neprijeten stranski učinek so krči. So zelo močni in nepredvidljivi. Verjemite, da vas primejo, ko si jih najmanj želiš;))
V vsakem primeru pa ne morem reči da ga priporočam komurkoli. Za efedrin moraš biti discipliniran in ga jemati z straho-spoštovanjem. Veliko treninga, normalna doza efedrina in beljakovinska prehrana in maščobe bežijo od tebe:))
Srečno;)
Zmanjšanje ogljikovih hidratov, sploh preprostih OH (t.j. živil z nizkom glikemičnim indeksom) na minimum + 3 tedensko kombinacija vsaj 45min intenzivne aerobne vadbe (tek, hoja v hrib, plavanje) in vsaj 30min vaj z utežmi ali preprosto počepi, izpadni korak… + obvezno jesti 5x na dan. Ni treba, da so obroki veliki, ampak samo tako telo ne preide v stanje varčevanja (kar se praviloma zgodi pri raznih “dietah”) in upočasni kurjenje maščobnega tkiva.
Efedrin mislim da ni več legalen, kreatin, L-Carnitine ipd. nekoliko pospešijo procese, zanimivo bi bilo pa izvedeti za izkušnjo koga, ki je uporabljal rastni hormon (HGH), testosteron ali anabolične steroide. Morda celo EPO.
Vse te snovi so v športu prepovedane. Zakaj? Predvsem zato ker delujejo. Problem je najti kakovostne medikamente in še večji zanesljive informacije kako jih pravilno uporabljati, da je nevarnost stranskih efektov minimalizirana. V vsakem fitnesu vidiš tipe, ki so očitno vsaj na steroidih, ampak prej bodo priznali pedofilijo kot uporabo dopinga. Zakaj ni povsem jasno, vsaj za HGH Američani brez zadržkov priznajo, da ga uporabljajo.
efedrin je dodatek KOKAINU 20 LET SEM NA KOKI ker sem na morju -ladji 21 let skoraj in sem videl vse možne droge sveta.kokain v zmernih dozah je bolj zdrav od efedrina>zakaj ,vse klar proizvedejo umetno je strup,kokain,heroin ,marihuana je narava nardilale da človek je z svojo glavo premašal formulo dodal razne regente,topila in je nastala 100%čista baza koke pol jo mešajio z amfetamini,efedrini,lahko tudi z lekadolom da po domače povem.na lastne oči smo gtledali hišne laboratorije,kjer 50kil listja pride kila do dve z apnom pregaženo listje-v obliki pastepol dodajo korozin in itd….. ,koka je ceneja v venezueli ko efedrin.4000e kila efedrin 100 gramomov 1 razred kakovosti kar pomeni 50-70%čist,1000e,ali amfetamin kila 2000e ker ga oni ne proizvajajo ga iz amerike uvažajo ……. efedrin,amfetamin +cofeinVENEZUELI GA NA KILE DOBIŠ KER GA MEŠAJO Z KOKO.sam po sebi je podoben amfetaminu ,brez vonja ,speed smrdi vlažen kristal rjavo bele barve..itd
lp z obale