Najdi forum

Imam manjše težave z debelostjo in tako sem prišel do tega da bi poskusil efedrin.Moj prijatelj,ki ga je sam uporabljal je rekel ,da je vredu ampak na internetu sem prebral članek in moram rečt da so kljub temu ,da zadeva nekako deluje,bili zelo kritični.Nisem še poskusil in še nisem prepričan ali bi zato prosim za kakšen nasvet!

Efedrin se za hujsanje uporablja skupaj s tabletami kofeina, vcasih pa tudi aspirina. Stvar deluje vendar ima lahko tudi negativne posledice. Svetujem ti da poskusis najprej z dieto in samokontrolo ce pa ti debelost ze zelo nacenja samozavest pa vzemi EC (efedrin+ kofein), pri tem pa ti povem da od EC samega ne bos shujsal, ker je vseeno potrebno iti na dieto in pridno telovaditi. LP

ma kaki, naravno hujšej (zdrava prehrana, h2o, šport)

Izkusnje iz prve roke …

V fitnesu dobis tablete Therma propodjetja Prolab (www.prolab.com). Vsebina kapsul je naslednja:
20mg efedrina (iz 250mg rastline efedra – ma huang)
200mg kafeina
40mg gingerja
75mg white willow (rastlinski aspirin)

no naj na zacetku povem, da jih jaz nisem jemal iz primernega namena zgubiti odvecno tezo (pri mojih 67kg to res ni potrebno), ampak zaradi premagovanja spanca, saj mi kava prvic ni vsec, drugic pa mi povzroca zelodcne tezave.

Prvih 15 kapsul je bilo fantasticnih, vzel sem po potrebi max 1/dan. Obcutek je nabitost z energijo, ki traja vsaj 2 uri, po tem pa ne cutis zaspanosti se vsaj 6-8 ur.

Vse lepo in prav, dokler stvar ni prijela vec. Probal sem vezt tudi 3 kapsule naenkrat (vec je strogo prepovedano, ker presezes max vrednost 60mg efedrina dnevno).

Ampak kot pravim efekta NIKJER, srcni utrip se mi ni nikoli dvigni niti za 10%, ceprav najdes po internetu nesteto opozoril o moznih aritmijah, srcnemu zastoju in celo smrti.

Sicer je tudi res, da sem zelo imun tudi na kavo in lahko dobesedno zeksam pol litra tamocne in grem spat … zbudu se bom cez 7 ur …

Tako, upam da sem ti kaj pomagal … lahko probas te kapsule, ki so 100% rastlinskega izvora, torej brez sinteticnega efedrina, jaz sem jih kupil za 6.000 SIT (60 kapsul), obstajajo pa tudi pakunge po 120 kapsul.

A je tale efedrin škodljiv?Kako sploh deluje?Se z njim res shujša?Aja,a je kšno tveganje pri mešanju s kšnimi drogami?hvala,lp,sasha

zadeva je kr ql. sam sem jih zaradi energije pri treniranju pojedu ogromno. ampak. bodmo realni. efedrin se najbols spopad z mascobo. ampak ni ravno primeren za kaksne srcne bolnike al pa za kaksne z okvarjenim zilnim sistemom, z ne ravno stabilnim pritiskom ipd… v majhnih dozah je celo zdrav.

Efedrin je škodljiv in vam ga ne priporočam.

js sm že enkrat umro od tega tak da ne ga jemat… 🙂

Efedrin prodajajo v fitnesih “pod pultom”, v medicinske namene pa se ga dodaja v nekatera zdravila proti prehladu. Efedrin je tudi ena izmed sestavin zloglasnega methylamfetamina, pogosto ga zlorabljajo portniki za doping – v kombinaciji z aspirinom in kofeinom. Zeliščni efedrin je manj pogost, pogosteje se na tržišču pojavljajo sintetične oblike. Z medicinskega vidika deluje pozitivno na znižanje telesne temperature pri prehladnih obolenjih, odpira blokirane sinuse, zmanjšuje otekline bronhijev, zvišuje krvni pritisk- zdravljenje nizkega krvnega pritiska, uporabljajo ga tudi pri zdravljenju narkolepsije (bolezenska potreba po spanju). Efedrin zmanjša željo po hrani, stimulira delovanje ščitnice, zaradi česar se pospeši tudi prebava. Vse lepo in prav, ja, ampak to je vse govora o terapevtskih učinkih, ko se zdravilo uporablja kontrolirano in z razlogom pozdraviti neko bolezen. Zloraba efedrina pa ni tak mačji kašelj, kot bi človek pomislil. Neterapevstka doza povzroči povišano telesno temperaturo, potenje, suha usta, treseje, omotičnost, nemirnost, aritmijo, bolezni srca, strah in nespečnost. Pri uporabnikih, ki zlorabljajo efedrin, se lahko sčasoma in pri vedno večjih količinah zaužite snovi pojavi nenormalno visok krvni pritisk, motnje dihanja, nepravilni srčni ritem, pojavi se lahko zmedenost in paranoja, pride lahko tudi do sprožitve psihoz.
Učinek efedrina: evforija, zmanjšanje občutka lakote, povečana energija, zmanjšana potreba po spancu, sproščenost, občutek lažjega dihanja.
Kar pa se navlečenosti tiče: ker sem imela priložnost spoznati kar nekaj ljudi, ki so redno obiskovali fitnes in ki so potem slej kot prej prišli do efedrina, so čez čas vsi priznavali, da so se nanj fajn navadili in da ga bo treba nehat jemat.

js sem shujšal 33kg z njim tak da mi je cooool

pozor ne predozirajte ga preveč

a je mozno ksne slike na privat dobitti od koga ki je shujsal z znjim jest sm trenunto na temu shitu shujsal sm priblizno 12 kg toda dieta je bila zravn redni tek ter fitnes imel sem pa 115 kg 19 let :>

Khm.
Mi smo se s tem včasih zadevali, je blo pocen, pa s parimi pivi prov fajn. Sedaj te pa vprašam: si kaj anksiozen, razdražljiv, zadirčen, se ti zdi vse brez smisla, si kdaj na podnu, ko popusti?

OJ JAZ SEM JANA IN KER NE VEM KAM NAJ SE OBRNEM DJ MI POMAGI,RADA BI KUPILA EFEDRO IN NE VEM KJ????

Lahko morda malo bolj podrobno opišeš kako si z efedrinom shujšal 33 kg? Si dva meseca jedel samo efedrin? Kako se je spreminjal % maščobe v telesu, kilogrami so končno nerelevantni, mišice so težje od adipoznega tkiva.

Pozdravljeni!

Tudi mene zanima, kje konkretno se da dobit efedrin…
Bi mi namreč prišel zelo prav seveda za pametno uporabo.
Prosim za kakšne informacije.

Lp, Lolika

a mi lahkko kdo pove ki je ze jemau efedrin kak to deluje pa kolko ga mores vzet,kak dolgo ga mors jemat in kak učinek majo?? ker že kr dougo razmislam o tem da bi si ga nabavila… pa kje se da dobiti in za kakšno ceno???? prosim za odgovor

efedrin, pseudoefedrin, celo rastlina Ma Huang, zeliščni efedrin, je pri nas prepovedana že nekaj časa. Lahko tvegate in si jo naročite iz Holandije, kjer je še legalna, ampak ne pričakujte samo od efedrina izgube telesne maščobe.

žoi-borci,mene zanima kako priti do efedrina,ali držijo to v kakih lekarnah,pa vi kje jo dobite.hvala za odgovor,pa še cena in količina me zanima.hvala za odgovorje že v naprej.čao

++revolucion++movimento de 26 julijo guerrila of freedom in latino america++

cena 50 kapsul efedrina se je trenutno kar precej svisala, ker ga na trziscu ze precej casa ni za dobit so ga `dilerji` močno podrazili… 50kapsul=40-50€

želela bi kupiti je kdo kje ki bi mi to dobavil?

New Report

Close