Najdi forum

Ker sem zasledil “nike” imena, enaka imenom na tem forumu, na forumih, ki z “levo roko” propagirajo efedrin kot uspešno sredstvo za hujšanje, vas prosim, da preberete nekaj o efedrinu:

LP

Je pa ena stvar. Za take nezeljene posledice so ti osebki moral jemat znatno vecje doze. Ce ne delas z glavo se to rado zgodi.

Vsak sam je svojega telesa gospodar.

Svetujem/odsvetujem – kle bom molčal… kdor pa se za to odloči – s pametjo (dobro se osvestite v kaj se podajate).

Sm probla pa ne morem reč da je švoh sploh če doziraš (npr. Prolabovega oz od znanih firm seveda na bazi MaHuanga) v pravilnih določenih dozah.

LP Oliver

MItja,

Pri taki stvari ne delaš z glavo. Če bi delal z glavo take “pripomočke” sploh nebi uporabljal. Kot pri vsakemu zdravilu, najprej vzameš malo in deluje. Ko se telo navadi moraš vzeti več, da deluje in tako naprej.

LP

Sam sem efedrin uporadljal za bolso in dalso koncentracijo pri ucenju. Rezltati so pozitivni. Nikoli ga nism rabu za hujsanje.

Seveda Mitja, rezultati so pozitivni, drugače ga ljudje nebi uporabljali. V tem primeru ne govorimo o pozitivnih temveč o možnih negativnih učinkih, ki so nepredvidljivi. Kot sem že povedal ZDRAV človek ne potrebuje ZDRAVILA.

LP

Kolesar, mas prav sicer pa je uporaba efedrina edino pametna uporaba za ucenje, ker ga rabis samo zato da si dalj casa buden in skoncentriran. Kar se tice hujsanja so kolicine dosti vecje. Jest itak ne hujsam.

MITJA,
kako si ga uporabljal za ucenje? A lahko prosim poves, kdaj in koliko si ga vzel in kaj je bilo potem?
Hvala!

Ja……..kar samo je slo v glavo in potem nikoli več ven:)
Naty

New Report

Close