Najdi forum

Ali kdo uporablja efedrin? Kako varen je?

Efedrin je zelo navaren. Je poživilo, ki je že dolgo na negativni listi. Sam treniram po naravni poti in le ti rezultati nekaj veljajo. Mislim, da nisi na pravi strani-forumu!!!
Morda boš kratki čas frajer, a dolgoročno…se mi smiliš!

Ne se hecat efedrin sam skoraj ni nevaren res je da malo trese ampak drugih stranskih učinkov pa skorajda ni. Js sm ga uporabljal pred enim letom sintetičnega (ta je bil precej agresiven) ketos pa naravnega iz Ma Huanga in je bil ful zakon. Seveda pa moraš piti poleg zelo veliko vode da ti ledvice in pa jetra ne trpijo. Pa seveda moraš bit zmeren najboljše je pa itak trenirat brez poživil kar nameravam sam naprej delat. Efedrin mi je namreč zelo pomagal pri izgubi maščobe (45 kil) sedaj ko pa imam normalno telo pa ga ne potrebujem več.

LP oliver

Oliver…jst morm zgibit samo 5 kg v enem mesecu…mozno???

Ljuba duša! Ne poslužuj se raznih kemijskih preparatov, vse to je za telo STRUP in SMRT. Ne vem ali se splača zaradi izgube 5-ih kg trpinčiti telo! Kot je že napisal kolega (Roki) mogoče res nisi na pravi strani, saj smatram, da je ta stran namenjena predvsem nam, ki se radi ukvarjamo s športom in to čim bolj po naravni poti brez ‘velikih izumov moderne kemije’! Še enkrat ti svetujem kako boš hitro izgubila vsaj nekaj telesne teže, pri čemer pa ne boš uničevala telesa s ‘kemijo’
1. teči (koleasari) zjutraj 40-45 min pred tem ne jej veliko, celo bolje nič (3x-4x tedensko)
2. ostanek dneva preživi normalno popoldne si privošči še pol urice gimnastičnih vaj in vaj za moč (sklece, trebušnjaki, vzgibi…)
3. Čez dan jej normalno hrano v normalnem razmerju OH/B, poizkusi pa čim bolj eliminirati hrano bogato z maščobami in enostavnimi sladkorji. Za večerjo jej pretežno beljakovinsko hrano z malo OH in kar se da z malo maščobami (jogurti, lahka skuta, belo meso, ribe…)
4. Tudi krepko spanje in počitek po takšnem dnevu prav pride. Privošči si ga vsaj 8 ur na dan.
5. Pij veliko tekočine, najboljša je voda, pa kakšen nesladek čaj…
6. Pri hrani pa še nasvet: izogibaj se sladkarijam, Fast food hrani, mastni hrani, ipd. Pmembno je tudi da poizkusiš v teh dneh v telo vnesti manj kalorij kot jih boš porabila.

Podobne teme in nasvete s tabelami in izračuni lahko najdeš na strani http://www.mojtrener.com. Pa veliko sreče !!!

Preberi si tudi članek na strani: http://www.osebnitrener.com/clanki/efedrin.htm
Vse ti bo jasno…..

Nekatere najboljše stvari na tem svetu so plod kemije in zakaj se je nebi posluževali če jo imamo. Medicina je dandanes že tako razvita da lahko marsikomu pomaga in povej mi zakaj se je nebi posluževali. Včasih so ljudje umirali zaradi debelosti, previsokega holesterola in še dandanes je tako. Efedrin in ostali kemični dodatki nam pomagajo v nekoliko krajšem času doseči čeljeno sploh na področju hujšanja in osebno menim da je bolje prej skurit maščobo kot pa jo v prevelikih količinah nosit s seboj. Depp_Green sam bi efedrin priporaočal predvsem tistim ki imajo na začetku veliko za izgubit in vsaj meni osebno je pomagal (30 kg). V svoji en in pol letnem zdravem prehranjevanju sem zgubil skupaj več kot 45kg. V tvojem primeru se sam NE bi odločil za jemanje efedrina kajti zgubiti moraš zelo malo. Poskusi raje z zdravim prehranjevanjem in veliko telovadbe. Pa še to kilogrami so relativna stvar. Zato poskusi manj kot na kilograme gledat na svojo postavo. Pridno treniraj se zdravo prehranjuj in prvi rezultati bi se ti morali pokazati po nekje 6 tednih. Veliko inforamcij o zdraven in kvalitetnem načinu življenja pa si preberi nekaj člankov na tem forumu in pa tudi na http://www.maxximum-portal.com, http://www.bodybuilding.tk in ostalih.

Naj ti zdrav način življenja pride v navado ne v muko.

LP Oliver

Pridružujem se mnenju Tekača. Uporabo Efedrina ne priporočam. Obstajaja veliko naravnih načinov, za izgubo odvečnih kilogramov.
ZDRAV človek ne potrebuje ZDRAVILA.
Efedrin je zdravilo, ki ga moramo jemati pod kontrolom zdravnika in ne po presoji navadnih smrtnikov željnih hitrega “uspeha”.
Oliver, kljub napredku “kemije”, Efedrin je na negativni listi zdravil. Torej obstaja razlog zakaj je temu tako.

Efedrin je na negativni listi predvsem zato, ker spodbuja sproščanje adrenalina, ki pa itak vsi vemo zakaj je dober. Če pa mene vprašaš je pa moje mnenje nespremenjeno in se mi zdi boljše če ljudje hujšajo hitro kot pa da prehitro obupajo oz. nehajo jest ipd. (največ je tega predvsem pri ženskah ki popolnoma prenehajo jest da bi shujšale oz celo bruhajo pojeto hrano). Če se vrnem nazaj na efedrin (naravnega izvora) so ga le poznali na nek način kitajci in ga s pridom uporabljali. Prebral sem že precej študij na to temo in ob pravilni uporabi stranskih učinkov skorajda ni in naj tudi omenim da je v ZDA v prosti prodaji.

Poglejmo še primere res škodljivih substanc, ki se pri nas prodajajo v vsaki trgovini in jih lahko kupi skoraj vsak mulc in si skrajša življenje prav gotovo jih poznate: Alkohol, Cigareti. Naj omenim da vsak dan zaradi cigaret in alkohola umre na 1000če ljudi zaradi efedrina jih je pa mogoče na celkem svetu 10 pa še te ga zagotovo niso pravilno uporabljali.

O moralnosti efedrina toliko iz moje strani sem pa na voljo odgovorim še na kakšno vprašanje glede njega.

LP Oliver

New Report

Close