EF-parkirišče
komi čakam!JUPI
🙂
No, tale tvoja zgodba je samo ena izmed mnogih. Za sabo imam doooooolga štiri leta boja s tem parkiriščem. Ampak moram rečt, da je zadnje leto obup. V mojih letih (bo že kar dve leti od slovesa od EF) je bila zadeva še znosna, saj je bilo manj površin za profesorje in več za študente, pa še manjše število študentov z avtomobili je blo. Zdaj pa je kar je. Če moram službeno v tisti konec parkiram kar na drugi strani Dunajske, za Mercatorjevo stavbo in pol pešaka udarim mimo FDV-ja do EF. najmanj stresno in za avto najbolj zdravo (pa še mal rekreacije imam:). Pa še v kakšnih petah ni ravno zdravo po tistem parkirišču hodit.
Ja dragi moji, najbolj se strinjam s prvim ofgovorom. Welcome to the twilight zone. Bo kar drzalo. Pet let ze prebivam na tej kardeljevi(po novem je katanceva) ploscadi v astudentskem domu in vem kdaj in kako je s parkranjem tam. Safari pooleg EF nabito poln; cca 500 avtov, vsi plocniki oz. vse kar pribljizno spominja na park plac tudi polno, cez vojkovo tudi vse polno, FDV parkirni vse polno, kar me pa najbolj jezi tudi okrog studentskega doma in bliznjega vrtca je vse polno.
Ce bi gledal stevilo studentov, oz. tistih, ki se pripeljejo z avtom in avtomobili parkirani na tem obmocju pride skoraj 1 avto na 1 osebo. Nobeden ni da bi se jih vec pripeljalo z avotom.
najbolj ne razumem vas ljubljancanov, ki ne znate oz. vam je podcasno rabiti trolo ali bicikel (ne mislim da ste vsi taki in da ste samo vi taki ali ipak vas je najvec). Ce zivis 2 postaji naprej se ti res ni potrebno pripelajti z od fotra BMWjem samo zat da si CAR.
Ce pa ze pripeljete BMWje in ostali pleh ga prosim pustite na safari park placu poleg EF in ne vozite svoje preobsirne plocevine pred “nase”!!! studentske domove, ker se za nase katrce, petke, jugote in unote ni placa. Res.
Drgace pa vsem (tudi meni) srecno v prometu v ljubljani!
se kar strinjam s studentom. tud mene jezi da pridem na torek pred 9h v ljubljano in je pred studentskimi domovi nabit parkirni. jaz osebno menim, da bi moral biti parkirni pred študenti izključno le za študente.
parkirnega zraven EF se ga pa strktno izobibam. samo enkrat sem parkirala tam in nikoli več. sem skoraj pustila v vsaki ljuknji en del avta:) (malo za šalo malo zares). res je žalostno da ne morejo mal peska nasuti v tiste polmetrske luknje.
in ko že govorimo o premalo parkir placev. včasih ko nimam kaj početi zijam skozi okno in vidim kako gospodiči z užitkom delijo kazni za lastnike ki so parkirali ob cesti pri ef. najlažje je kazni deliti ja, se strinjam, a jaz mislim da bi mogli prej mal več parkir placev zrihtati. in parkirišče ki je med ef in fdv pa je napol prazno. profesorji majo celo letališče in si lahko poljubno izbirajo na kateri konc parkirnega bodo privezali svojega 5 meterskega konjička, medtem ko se študentje borijo po vseh travnikih za svojega jugota:))
lp
Ne vekat pa rajš parking plačat. Na faks srm hodil v center in vsak dan čaral, da sem našel ali iznašel parking za mojo kripo. Ko sem tako ob Gradaščici obtičal zaradi preveč snega nisrm tarnal, saj sem sam zapeljal tja.
Hehehehehehehehe … glede na ime foruma (in pričakovano vsebino v njem) sem pod tem naslovom pričakoval, da bo nekdo napisal, da je to kakšen novi “fu.plac” v Ljubljani (še neomenjen). :)))))))))))
In sem se pravzaprav nasmejal kako resna debata se je vnela na račun tega parkirišča … (kar sicer ni smešno, je pa tako stanje že … ammmmmmmmm … uffffff, raje ne pomislim koliko let je že minilo od podiplomskega študija in je bilo že takrat tako, odnosno podobno stanje).
Forum je zaprt za komentiranje.