Najdi forum

Samo sebe prepričujem, da sem srečna, srečna, srečna… Sem zdrava, polna idej, energije… Ampak nekaj je ves čas prisotno, ne gre in ne gre stran, pa karkoli že počnem… Ta prekleti občutek…ne osamljenosti, samote! Zase sem naredila že mnogo, veliko časa posvetim hobijem, študiju, sproščanju, glasbi,… Čutim v sebi neko ljubezen, ki bi jo rada dala nekomu, ki ga ni ob meni. Sploh ne vem, kje je in če bo kdaj prišel. Opazujem srečne pare na sprehodu ob Ljubljanici. Imajo svoj svet. Skupine prijateljev, ki imajo svoj svet. Tudi sama imam svoj svet. A sem v njem tako prekleto sama. A bo zame sploh kdaj prišel občutek srečne zaljubljenosti, ljubezni, poljubov, objemov, bom komu lahko povedala, da ga imam rada? Vsi pogovori v moji družbi se začnejo z “sva šla, bova šla, včeraj pa sva,…” Ah, srečni zaljubljenci. Zakaj nekaterim to ni usojeno????????

JAcq,

veš kako pravijo, takrat ko začneš deliti, zagotovo tudi k tebi pride. Vendar ne smeš deliti, zaradi želje po tem, da bi tudi ti dobila, nesebičnost ve kdaj je 100%. Torej, nikar ne želi, samo delaj in razdajaj, pa ne mislim imetja in denarja, ker s tem ne narediš veliko, ampak svojo ljubezen. PA ne zato, da bi ti jo vrnili, ampak zato ker jo potrebujejo.

Veš, vsi pridemo enkrat do tega, kaj pa sedaj, ampak še vedno se je izkazalo, bolj ko si nepremišljeno, nesebično pomagal, vse si dobil nazaj. Samo kdaj ne veš, zato nikar ne pričakuj.

Še na kratko, to kad daješ to boš prejemal, kajti vse se ti povrne, rpavijo, da dobro 3 x, slabo pa 7 x.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Spoštovana.

Tudi meni se je dogajalo podobno in sem se že sprijaznila, da bom ledih teta. Pa me je ‘zadelo’ in sedaj sem srečna žena in mamica.

Tudi tebi privoščim vso srečo!!!

Pitka

ko boš najamanj pričakovala te bo doletelo-boš vidla…takrat se pa spomi name.

Lp Zaja

http://www.unikatnazaja.blog.siol.net/

Tudi jaz vedno govorim sva šla, sve naredila to, bova naredila ono.. Sem pač že dolgo poročena. Ali sem srečnejša kot ti? Kdo ve…

Hojla
Veš vsi imajo svoje tezave tako samski kot poročeni,vazno je kako jih rešuješ.!Skratka vsaka medalja ima dve plati tako samska kot poročena.Zelim pa ti na tvoji poti da srečaš pravega.Za vsakega palica raste.

vse ob svojem času, ne bodi preveč nasilna. vsak najde enkrat svoj par. pa še to, pa so res vsi pari, ki jih vidiš srečni!?

Veš, kaj ti svetujem? Nabavi si kužka! Svojo nakopičeno potrebo po ljubezni boš krasno realizirala – dajala boš ljubezen in jo dobila obilno vrnjeno, ne boš več tako sama, prisiljena boš iti ven in še nekaj – veliko možnosti imaš, da na sprehodu s psom srečaš kakšnega prijetnega lastnika psa…pa ne bo več ednina, ampak množina – vidva in dva psa…

ženska pojdi med ljudi, vpiši se med slikarje, surfarje, hribolazce- kaj jaz vem , samo pojdi med ljidi, se zabavaj , uživaj življenje, začni študirati,
iskati nove poti- tako mnogo jih je !

Ko boš sama s seboj srečna , bo prišlo tudi vse ostalo, če ti je namenjeno, če ne pa tudi dobro, tudi prijatelji so dragoceni !!!!!!

lp iza

Saj ni vse tako lepo, kot se tebi zdi. Ti stvari preveč idealiziraš. Ti poslušaš samo lepe stvari, grde ti pa zamolčijo. Premagaj to samoto, tudi jaz sem jo, pa je bilo prekleto hudo vrsto let. Sedaj lahko živim tudi sama, če je potrebno. Čas, čas, čas, čas…

Saj ni vse tako lepo, kot se tebi zdi. Ti stvari preveč idealiziraš. Ti poslušaš samo lepe stvari, grde ti pa zamolčijo. Premagaj to samoto, tudi jaz sem jo, pa je bilo prekleto hudo vrsto let. Sedaj lahko živim tudi sama, če je potrebno. Čas, čas, čas, čas…

New Report

Close