Najdi forum

EBV + RAK

POZDRAVLJENI!
KER SEM ŽE VEČKRAT PREBOLEVALA REAKTIVACIJO EBV VIRUSA, SEM MARSIKAJ ŽE PREBRALA O TEM IN SEM IZVEDELA, DA IMAMO VSI, KI SMO SE Z EBV OKUŽILI VELIKO VEČJE MOŽNOSTI, DA ZBOLIMO ZA NEKATERIMI VRSTAMI RAKAVIH OBOLENJ. ZANIMA ME, ČE JE KOMU ZNANO ALI OBSTOJAJO ZA TAKŠNE POTENCIALNE BOLNIKE KAKŠNI PREVENTIVNI PREGLEDI? ČAO!
DANA

To je tudi meni povedala hčerka-menda je centrirano na glavo pa tudi sama sem prebrala v nekem tujem članku. Tam sem zasledila podatek, da je s tem virusom okuženih 90% ameriške populacije. Seveda pa mi govorimo o reaktivaciji EBV in ne o primarni okužbi. Kaj več pa ne bi vedela.

Glede teh vprašanj je moja filozofija preprosta : Kaj bi se obremenjevala s tem, kako bo … , ko bo … , če bo … , bi lahko bilo … Problemov se lahko lotevam takrat, ko pridejo / če pridejo …
Ta dejstva mi sporočajo, kako majhni smo pravzaprav v sposobnostih razumskega dojemanja sveta in kako daleč segajo naše zmožnosti predvidevanja bodočnosti. Kolikšno svobodo ima moja svobodna volja izbiranja !
Duševna vedrost, angažiranost v življenjskih navadah, pogum za sprejemanje neizbežnega in ljubezen do življenja so ključ reševanja v bolezni.

Upam, torej sem !

Veronika

Pozdravljeni,

zanimiva informacija. Pred 20 leti sem se okužila z EBV in od takrat dalje imam velike težave. V vsem tem obdobju sem imela dvakrat bule na bezgavkah ter tri operacije zaradi tvorb na rodilih. Na srečo se je do sedaj vse dobro končalo. Mogoče je res kakšna povezava. Že sama sem se spraševala o tem, ker je tudi kolegica z EBV imela kožnega raka. Ali se mogoče ve kaj več o tem?

LP,

ena

Npr. tukaj :

New Report

Close