Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost E R O T I K A – ena pokvarjena zgodbica

E R O T I K A – ena pokvarjena zgodbica

Avtobus je zapeljal na postajo in se ustavil. Rok je stopil k vratom in pozorno opazoval potnike, ki so izstopali in tedaj jo je zagledal. Bil je popolnoma gotov, da je ona, čeprav je njen lik videl samo enkrat – na sliki osebne izkaznice, ki mu jo je pred časom pokazal prijatelj Žan. Vezali so ju sprva poslovni stiki, ki so se nadaljevali z vse pogostejšimi, proti koncu že skoraj vsakodnevnimi telefonskimi pogovori, ki jih je Rok imel z Žanom. Vedno se je najprej oglasila tajnica, ki ga je kasneje prevezala z Žanom. Gospodična z zanimivim, toplim, žametnim glasom je Roku kmalu vzbudila pozornost in Žana je začel spraševati o njej, jo preko njega pozdravljati in se po telefonu vse dlje zadrževal z njo v pogovoru. Marsikaj je zvedel o njej, tudi to, da ima fanta s katerim se namerava poročiti, vendar pa se za Roka vseeno zanima. Kmalu sta si začela pošiljati pisma.
»Čao Kaja!« je rekel z nasmehom, ko je izstopila iz avtobusa.
»Zdravo Rok!« mu je vrnila prekrasen nasmeh. Spoznala ga je takoj, kajti pred dnevi ji je poslal kup svojih fotk, ki si jih je podrobno ogledala. »Žan te pozdravlja in ti pošilja te dokumente.« Podala mu je debelo mapo in se mu prijazno nasmehnila.
»Ja, a… samo zato si prišla?«
»Neee! Prosila sem ga, da mi da prost dan, da opravim nekaj v Ljubljani, pa mi je mimogrede dal še to. Prišla sem tudi zato, da te končno vidim v živo. Ampak nujno moram oddat nek paket in ker se tu ne znajdem preveč dobro, bi te prosila, če bi me lahko zapeljal do tja.«
»Ne skrbi, peljal te bom kamor boš želela. Cel dan sem si vzel le zate!«
»Oh, Rok!« je rekla presenečeno, v očeh pa se ji je za trenutek prižgala iskrica strasti. »IN kaj sedaj misliš o meni, ko me vidiš v živo?«
»Hmmmm…« prek obraza se mu je razlezel nasmeh. »Nad vsemi pričakovanji. Pa ti?«
»Bova videla kako se boš dalje odrezal.« se je namuznila.
»Najprej greva na kosilo, potem pa te popeljem malce na okoli, da bolje spoznaš prestolnico.« Prikimala je in mu dovolila, da jo je za roko popeljal do avta.

»Ti je všeč tukaj?« jo je vprašal, ko sta v prijetnem kotičku vrtne restavracije čakala, da jima natakar prinese kosilo.
»Ja, prijetno je in zelo intimno. Verjetno pogosto sem pripelješ kakšno svojo ljubico.« Na obrazu se ji je pojavil hudomušen izraz.
»Od kod ti ideja, da sploh imam kakšno ljubico?«
»Prepričana sem, da jih imaš kar nekaj.Ti si tak tip. Po tvojih pismih sodeč imaš to rad…«
»Kaj imam rad, ljubica moja?«
»Ja to…zavajanje in…seks.«
»Ja, rad imam ženske in seks. Seveda imam rad dober, vroč seks, le kdo ga nima?« prime jo za roko in ona je ne odmakne. »Kakšne barve hlačk nosiš?«
»Zakaj?«
«Zanima me! V nekem filmu si je Demi Moore sredi restavracije slekla hlačke in jih dala tipu, Menda so bile rdeče.«
Natakar je prinesel krožnike in hrano ter jima zaželel dober tek.
«In ti bi želel, da jaz naredim isto?« Pogledala ga je naravnost v oči. Bil je tako direkten, tako čuden in nepričakovan, obenem pa tako realen, enostaven, zanimiv in šarmanten.
»Ja, želim,da narediš isto!«
»Nimaš domišljije…kopirati nekaj iz filma…to je debilno!«
»Prosim!«
»Ne!«
»Prosim!«
»Ne!«
»Vzburjen sem…dvignil se mi je…Želim da bi bila gola pod obleko…«
«Jaz pa ne…In zakaj bi bil vzburjenim ne verjamem da si, le zakaj bi bil?«
»Sem, ti pokažem?«
»Kaj? Kako…kar tukaj?«
»Ja, kar tukaj ga potegnem ven! To ne bo kopiranje iz filma!«
»Ne, toliko nor pa nisi…Ne bi tega naredil sredi restavracije…«
Počasi je vstal in odprl razporek. Spustil je rob svojih hlač. Ženska za sosednjo mizo je z zanimanjem zazijala.
»Ti si pa čisto nor!«
Na plan je potegnil trdega kurca. »Zdaj si na vrsti ti.«
»Mi ne pade na pamet!«
»Prooosim!«
»Ne!«
»OK; potem pa nič!«
»Kaj?«
»Rekel sem, potem pa nič, če nočeš, pa nič. Pač nimaš smisla za posebnosti, za drugačnost, za majhna tveganja. Si pač povprečna…«
»Kaj sem?« roke je spustila pod mizo.
»…povprečna vsakdanja ženska oseba…«
»Ti pa si preverzneš!« potegnila si je krilo navzgor in dosegla rob hlačk.
»Ki ima za cilj, da se udomači, zredi…«
»Ampak imaš v sebi nek zafukani šarm…« Privzdignila je ritko in si potegnila hlačke do kolen.
»…in zdolgočaseno gleda TV ob debelem možu…«
»…ki mi je ne vem zakaj, všeč…« Prepognila se je, da bi dosegla hlačke
»Ampak vidim da si na dobri poti…« je končal z nasmehom, ko je položila hlačke na mizo. Bile so majhne, črne, svilene.

»To je moj avto. Ljubim terence.« je rekel Rok. »Imajo močan pokrov .« Obrnil jo je proti sebi in jo položil na pokrov motorja…Krilo ji je zavihal navzgor.
»Hej, kaj delaš…Fanta imam in…«
»Kaja, pofukal bi te!«
»Uauuu…to je bilo pa res…nesramno direktno!«
Njegova glava je zaromala proti njenem mednožju.
»Obrita?« je rekel začudeno.
»Da!« glas se ji je tresel od razburjenja in kmalu se mu ni več mogla upirati. Nagnila se je nazaj, se z rokami naslonila na pokrov in razmaknila noge. Prepustila se je želji, njegovim poljubom, jeziku… njena brazda je bila že dolgo vroča, vlažna in željna…Rokov jezik je nemirno zaplaval po žemljici, zavibriral po vlažni razpoki, ji širil mehke, nabrekle ustnice, pritiskal na ščegetavček …in zvabljal vedno glasnejše Kajine vzdihe.
Skozi Kajino telo sta valovala užitek in strast in čutila je, kako željna je in kako malo še manjka… »Ahhh… želim teeee!«
Prijel jo je okoli pasu in jo spustil na tla. Počepnila je, mu odprla razporek in osvobodila njegovo trdo orodje. Njene ustnice so ga objele in počasi je začel izginjati v njenih ustih.
Kaja je začutila sluz in vročino med nogama. Vstala je, dvignila nogo na blatnik vozila in se nasadila na Rokovo otrdlino. Obema se je iz ust utrgal glasen vzdih. Rok je strgal bluzo s Kaje in objel njene prsi. Z drugo roko jo je močno stisnil za ritnico. Njegov kij je vstopal, izstopal, vstopal, izstopal… v vse hitrejšem ritmu, vodenim z divjo strastjo, željo in razburjenjem. Kaja je začela globoko dihati, začutila je naval valov, eksplozijo strasti, vulkanski izbruh. Njeni zobje so našli njegov vrat in se vanj zagrizli z vso močjo…
»Neee…« je zavpil, a bilo je prepozno. Tudi iz njega je izbruhnila erupcija in … v tem trenutku mu je bilo vseeno za vse. Topla tekočina je v curkih brizgala v njeno notranjost…

Super!

jez bi pa sam to rekla, da kadar kdo pove kej o ljubezni pa romantiki, vsi komentirajo, da se to dogaja sam v filmih, pa da se folk zmisljuje, ko pa en nabije takole zgodbico je pa vsem full gut…ja najdte mi koga ki je kej podobnega res dozivel..pa najprej sta bla v mestu, pol pa kr naenkrat na havbi->sred mesta? sorry sam jez sm mal bolj za realnost…

Se cist strinjam z right.Poznam velik ljudi, pa mi noben nima kaj taksnega za povedat.Najdite mi koga pa mi dajte njegov mail, pa se bova dobila.Sam tolk.

Če najdeš pravga človeka in če si dost upaš, lahko marskej dožviš. Js sm. Tko da to niso sam erotične zgodbice, ampak tut taprave iskušnje. Sam folk bi mogu bit mal bl odprt

Nauk te zgodbe je: Punce ne smejo same v prestolnico! Sploh pa ne tiste, ki že majo fante. Ha,ha,ha.

skokica: ja, če najdeš človeka in si zaupaš..ne rečem da ni kej tazga možn z enim tipom, s katerim si nekej casa pa tko..itaq da mas pol tud kksna taka dozivetja. ampak kr z enim? ja hm..pa da mas se tipa zravn? ja itaq no. ok, sej to pa ne bom rekla da ni dobr neki tazga brat…

Copycat, dobra fora.
Zgodbica se mi pa ne zdi prav nič posebnega. Peveč razvlečenain po vsej verjetnosti prepisana iz kakšne revije.

ne da se mi usega brat :((

men je pa prav good tko zabavna! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close