Najdi forum

Po neuspel in dolgem zakonu sem spoznala starejsega moskega jaz imam 42 on pa  52 let .

On je imel veliko zensk v svojem zivljenju ampak z nobeno ni zivel vsaj dolgo ne . Tako da si ni ustvaril druzine jaz pa imam ze odrasle otroke in 22 let zakona za seboj.

On je videt zelo mirem , kulturen , razumevajoc in posten.

Enkrat ko mi je razlagal  o bivsih dekletih oz. zenskah sem opazila , da je bil pri cisto vsaki pomembna zunanjost. Vsec mu je bila ,  ker je bila zelo lepa .

Ampak ,z nobeno ni bil v zvezi ker je  vedno kaj bilo ali so ga zapustile ali je bil kriv on zaradi nezrelosti kot sam pravi.

Veckrat mi razlaga tudi o dekletih kjer jih je sreceval kot prodajalec .

Vedno navduseno pove kako lepa je bila in kako dolge lepe blond lase je imela in , da ga je  enkrat nekaj vprasala ter ,da je takrat videl luknje v njenem obrazu zaradi aken.Takrat sem opazila , da mu potem zaradi tega kar ni bila vec vsec.

Sedaj kako je do tega prislo ga nisem vprasala ker mi je ze njegova mimika na obrazu povedala da ni ravno povedal vsega.

Opazam da so mu vsec mlada in lepa dekleta .Torej na splosno mu zunanji videz veliko pomeni.Stremi k popolnosti , k popolni zenski ki ima vse .

Sedaj mi je cedalje bolj jasno zakaj je samski.

Enkrat mi je razlagal o prijatelju ki je star tako kot on in ima zeno  enakih let ter da nimata dobrih odnosov…potem je poudaril da njegova zena izgleda postarano kot babica in , da njegov prijatelj zagotovo sanja o drugi zenski.

Ima tudi veliko enih prijateljic ki jih ne poznam .

Telefon mu piska od jutra do mraka ker ima polno enih skupin na vibru pod cudnimi imeni kot je ; sestradane hijene , dirkac in tudi te kolegice mu pisejo.

Posiljajo mu tudi sex video kjer so gole zenske in obcujejo ali pa fotografije  golih zensk.

Nad menoj je navdusen oziroma nad mojo kozo na obrazu ki je pri 42 se vedno brez gubic.

Bojim se , kaj bo potem ko bom tudi jaz enkrat postarana kot babica .

Namrec govori vedno samo o zunanjosti nikoli ne omeni vrednot in notranje lepote.

On izgleda fit ampak ni noben lepotec in ima polno gubic na obrazu .

Enkrat sem bila povabljena na vecerjo z njegovimi prijatelji ki jih je spoznal ko je bil na dopustu.Vsi so samski zenske in moski.

Bilo je lepo in prijetno vse dokler ni prisel mlad par v restavracijo na vecerjo .

Fant in punca sta se vsedla nasproti nase mize stara okoli 19 let.

Partner si je ves cas ogledoval tisto mlado punco .Ko je to naredil ze 6 x sem nehala steti . Pocutila sem se osramoceno in ponizano ker bi to lahko bila njegova hci.

Njegovi pogledi so se zaceli tako , da ja pogledal na tla kjer je lezal kuza in nato je pocasi dvigal pogled in si ogledoval punco od nog do glave.

To so opazili ze vsi njegovi samski prijatelji in prijateljice , ena izmed njih je bila vidno razocarana kar se je videlo na njenem obrazu.

Jaz sem se zacela pogovarjati z enim izmed njegovih prijateljev o delu ker nisem vedela kaj storiti.

Partner je se kar naprej gledal v mlado dekle in se ni zmenil za nikogar.

Cez nekaj casa se je obrnil proti meni in me gledal z nasmeskom. Jaz sem to opazila ampak se nisem ozirala na to.

Ko je prisel vmes kelnar je razlagal o glavni jedi ki sta jo slucajno jedla tudi ta par nasproti nas .
Vprasal je , ce smo opazili to jed pri tej punci in fantu.Nihce ni nic odgovoril razen seveda mojega  partnerja , ki je naredil strasno globok glas se obrnil z nasmeskom proti punci in rekel ; ja to se pa ne spodobi , da bi gledali v njen kroznik.

Ocitno mu je bila zelo vsec in je s tem globokim glasom zelel narediti vtis na njo.

V glavnem dokler punca ni odsla s fantom iz restavracije ni bilo konca .

Zakljucila sem , da je ocitno predolgo sam in ga zanimajo mlada in lepa dekleta . Z njim se zaradi tega pocutim nesigurno in mislim da ni pravi moski za resno zvezo.

Zanimivo je to , da ne vem zakaj si potem  zensko s katero bi rad zivel do konca  zivljenja.

Kaj mislite o tem ?

 

Spoštovana,

zdi se, da ste si na vsa vprašanja že sama odgovorila, pa kot da si ne želite zares verjeti. Opazila ste vedenje pri partnerju, ki je sramotno in poniževalno, opazila ste, da nimata skupnih vrednot, saj partner ne išče globine, ampak zunanjo fizično privlačnost, v odnosu z njim doživljate strah, saj vas ne pomiri v občutku, da ste zanj pomembna kot oseba in opazila ste, da svoje negotovosti pomirja na nezrel način. Partner bo verjetno ostal takšen kot je in verjetno ga vaša skrb ne bo motivirala za kakšno spremembo, zato se mi zdi smiselno, da ste vi tista, ki posrbite zase. Bodite pozorna na to, koliko in kakšne vse občutke doživljate namesto njega, bodite pozorna, kako je vam živeti s tem bremenom še njegovih čustev sramu, ki ga sam ne zaznava. Kako je vam biti v razmerju, kjer niso slišane vaše potrebe in razmislite, kako boste živela s tem naprej! Je to odnos, ki si ga zaslužite? Je to res nekaj, kar bo sčasoma lažje in boste lahko z leti vedno bolj izpolnjena ob takem moškem? Ali lahko poskrbite, da vi kvalitetno živite, četudi se on ne bo spremenil?

Ko si boste dovolila raziskovati vsa omenjena vprašanja, boste lažje zaznala ali vas takšen odnos osrečuje in se odločila, kaj lahko pri sebi naredite, če veste, da bo partner ostal takšen kot je!

Srečno,
Eva Erpič, mag. zakonskih in družinskih študij
[email protected]

E-motion, Eva Erpič s.p. I psihoterapija in svetovanje I 041/410-843

Poslušaj svojo intucijo….Si že tudi sama prišla do spoznanja kako on funkcionira in ,da boš po vsej verjetnosti vedno v dvomih .Spremenila ga ti ne boš,ker je to na njem,da uvidi kje so meje .Če gleda za mlajšimi potem nima smisla .

New Report

Close