Najdi forum

dvigovanje

Z možem načrtujeva bebico.
Doma pomagam pri oskrbi – dvigovanju nepokretne stare mame.Trudim se, da se dvigovanja lotevam pravilno, se pravi s počepa, tako da obremenim noge. Zanima pa me, kako lahko škodujem razvoju ploda v času, ko še ne vem za nosečnost, se pravi v času do zamude M?
Kaj pa trebušnjaki na Ab kink pro-ju?
Hvala vam za odgovor in lep pozdrav!

Mene pa zanima, kako se obnese ta naprava za trebušnjake?
Ali je vredu?
Rada bi si ji kupila, pa sem v dilemi!?

Jaz sem z njo zelo zadovoljna, ker sicer trebušnjakov ne morem delati. Imam zelo povdarjeno trtico in “lešnike” tako da mi niti debela blazina ne pomaga da me ne bi bolelo ko jih delam… pa še vrat me boli ker si pomagaš z vratom.
Pri Ab-king proju pa je tako, da imaš podprt cel hrbet z vratom vred in naklon trebušnjakov si lahko reguliraš…ne delaš samo ko se dviguješ ampak tudi ko se spuščaš, hkrati imam občutek, da telovadijo tudi roke, saj moraš uporabiti tudi moč rok, ko se dviguješ…
Jaz sem si ga zaželela za darilo po dojenčku, pa me je mami presenetila z njim že prej..moje mnenje je, da je uredu…saj telovadiš…medtem ko tisti metuljčki se mi pa zdijo za lase povlečeni..

Verjetno ne, ker je v tem času vse skupaj še tako majhno, da taki zunanji vplivi ne morejo vplivati, če je s tabo vse vredu.

Sicer ta pa telo v nosečnosti hitro opozori, da mu nekaj ni všeč.

New Report

Close