Najdi forum

dvig prsi

Spoštovani!

Mene pa zanima koiko pride cena operacije za dvig prsi?
In ali pri nas izvajajo tudi povečanje prsi z lastno maščobo in ne z vsadki?Enkrat sem gledala oddajo,ki so vzeli mastno tkivo mislim da iz stegna .

hvala lepa za odgovore

lola00

Pozdravljeni
Cena divga prsi – mastopeksije je 2000 evrov. povečanje dojk z injiciranjem lastne maščobe ni praktično saj preživi le manjša količin amaščobe.
Ožiljen in mikrokirurško prenesen režnej trebušne maščobe in kože uporabljamo pri rekonstrukcijah dojk pri raku. V estetski namen je poseg pre drag in pre zapleten..

Lep pozdrav

Aleš

jaz imam kosarico b-c-odvisno od modela modrca.prsi imam povesene in zelo mehke-enkrat sem dojila,vendar sem tudi ze prej imela zelo mehke,in imam velike kolobarje.stara sem 28 let in zaradi tega zelo obremenjena.
zanima me kako bi zgledalo ce bi si dala prsi samo dvignit in malo zmanjsat kolobar ali pa tudi ni nujno..alli bi po posegu prsi bile manjse?jaz se namrec nekako ne morem odlocit za vsadke-tudi iz financnih razlogov,pa me zanima ce je brez vsadkov tudi vredu izgled?in kaksna je cena za dvig in zmanjsanje kolobarjev skupaj?hvala

Pozdravljeni
Posegu strokovno rečemo mastopeksija oziroma preoblikovanje ali dvig dojk. Pri operaciji uporabimo vse raspoložljivo tkivo, lahko zmnajšamo areole.. Metod je veliko tako , dalahko ob pregledu izbereva najprimernejšo.

Krate info najdete na mojem spletišču, če kliknete na povezavo v naslovu tega sporočila. med publikacijami poiščite “Dvig dojk”

Lep pozdrav

Aleš

zanimivo bi bilo videti kakšne fotke prej in potem..Obstaja kakšna spletna stran s fotkami, npr. kako izgledajo prsi če jih samo dvigneš, brez vsadkov in normalno z vsadki. Mogoče je pri nekomu, ki se res boji silikona dovolj samo dvig. Jaz se tudi bojim silikona, želja je močna, strah me je kaj bi bilo če mi telo zavrne vsadek, oz.tudi sem gledala eno oddajo o negativnih izkušnjah…pa potem ostaneš iznakažen…vprašanje, da ti potem kdo zastonj naredi, da imaš normalen izgled prsi…da se ne zafrkneš in onesrečiš za celo življenje. Normalno tudi kredit za prsi odplačuješ leta….potem naj bi tudi vsaj bil zadovoljen.

New Report

Close