Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija dvig obrvi + botox

dvig obrvi + botox

Spštovani dr.Leskovšek!

1. Imam zelo nizek očesni lok (oz. so obrvi nekako nizke)… Zanima me kakšen je operacijski postopek za dvig le-teh, koliko stane, okrevanje, stranski učinki…

2. Malo sem pobrskala po iskalniku in sicer nisem zasledila kaj dosti info o botox inekcijah… Kakšno je vaše mnenje o njih, kdaj pričeti z njimi, kako pogosto jih je potrebno uporabljati, kakšni so starnski učinki – sem namreč alergik – ne sicer na zdravila, ampak na večino trav in sadja… Zaenkrat me zanima samo korekcija gub na čelu.

Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor in lepo pozdravljam,

Anja

Živijo

Botox – tokisn clostridium botulinum bakterije začasno omrtvi mišice. Običajno trajanje v mimičnih mišicah do 6 mesecev. Stranskih učinkov je sorazmerno malo. Ob neprevidnem vbrizgavanje lahko pride do začasne povešenosti vek.
z vbirzgom paraliziramo obrazne -mimične mišice ali njihov del in s tem začasno zravnamo gube. Preparat je v zadnjih letih zelo popularen po svetu in je eden največkrat izvajnjih posegov za izboljšanje izgleda.

Dvig obrvi ali brow lift je poseg pri katerme preoblikujemo in dvignemo obrvi in zravnamo gube čela pri nas stane od 255 do 503 tisoč sit odvisno od vrste anestezije in uporabljene tehnike ( odprta, endoskopska, itd)

Ob pravilni tehniki je možnosti stranskih učinkov sorazmerno malo.

Svetujem obisk naše ambulante kjer se bova lahko natančneje pogovorila o možnih rešitvah vaših problemov 🙂

Lep pozdrav

Aleš

New Report

Close