Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija DVE KNJIGI O HUJŠANJU

DVE KNJIGI O HUJŠANJU

HUJŠANJE-ERIC BERG IN JOSEP MERCOLA

Obe knjigi sta za hujšanje in nista prevedeni v slovenščino. Dr. Mercola pa svojo priporoča tudi pri intoleranci na žita, ki povzroča vnetje sluznice v prebavilih, posledica je sindrom vzdražljivega črevesja in sindrom propustnega črevesja . Zato telo ne absorbira dovolj hranilnih snovi in posledica so razne bolezni.

1. Dr Eric Berg:7 principles of fat burning: http://www.amazon.com/The-Principles-Fat-Burning-weight/dp/0982601603. Knjiga govori o tem, da je treba najprej okrepiti jetra. ( čiščenjem jeter) . Je ta vplivajo na vseh 6 hormonov za izgorevanje maščobe. Če jetra ne delajo pravilno, 80% ščitnice ne dela pravilno. Ščitnica je odvisna od jeter. Če so jetra poškodovana, polna strupov ne gre… . Če začneš z jetri ne more biti nič narobe.

2. dr. Joseph Mercola: No-grain diet: http://www.amazon.com/The-No-Grain-Diet-Joseph-Mercola/dp/0452285089 Mercola pa pravi, da niso maščobe krive, da se redimo, ampak žita, škrob in sladkarije. Ta hrana sproži hormonski krog odvisnosti od žit in sladkarij, debelost in diabetes. Zato je izločitev tega za določen čas najboljša pot da preprogramirarete celice, da pokurijo maščobe, da brišete signale in ponovno naložite psihični in fizični software, da boste lahko shujšali in se rešili odvisnosti od ogljikovih hidratov za vedno. V 10 letih je na tisoče pacientov shujšalo po tej dieti. Knjiga je bila ” New york times best seller”

Brez žita pomeni: vse vrste žit, škroba in sladkorjev, ki redijo.

Program obsega:
1. načrt
2. recepte
3. brisanje odvisnosti z EFT. ( z EfT izbrišeš odvisnost iz svojega telesa) …

Zakaj druge diete ne delujejo? Ker po končani dieti odvisnost od ogljikovih hidratov in sladkorjev še vedno ostaja, pa se nazaj zredimo. Z EFT pa pobrišemo to odvisnost… Dr, Joseph Mercola je velik zagovornik EFT-ja.

Breda

New Report

Close