DVD za medvedka
Ja, super ideja,
menim, da se v marsikateri družini po predalih valja kaj DVD-jev, ki so jih njihovi otroci že prerasli. Daš v kuverto in pošlješ, pa je. Otroci z rakom bodo imeli zato v bolnici kako prijetno urico več.
Jutri pošljem Garfielda I in Kimba the white lion I, oba sinhronizirana.
Lep večer vsem, pa le poglejte po predalih !
Jaz sem že poslala dve risanki na DVD-ju. Ena vem da je bila ostržek za drugega pa ne vem točno. Videla pa sem da sta obe na seznamu želja.
Bom povprašala tud druge in upam da bodo našli kaj za male borce.
Vem kako nam je bilo dolgčas ko nismo imeli veliko DVD filmov, ko sem sama ležala na hemato oddelku. DVD aparate pa smo imeli.
DVD za medvedka je naletel med prijatelji v službi na pozitiven odmev. Tako imamo kar nekaj DVD in celo videorekorder. Kam naj to dostavimo? Na katero osebo se lahko obrnemo?
Smo iz Sevnice in ni problem dostave v Ljubljano.
Sporočite na ta naslov ali na e-mail:[email protected]
Veliko srečnih trenutkov Vam želimo.
Dragica
Dragica, sem ti naslov poslala na mail. Če imaš se kakšno vprašanje, me kar vprašaj.
Sicer pa se naslov vidi tudi, če klikneš na medvedka (včasih se reklama pojavlja nad vprašanji, sicer pa na osnovni začetni strani).
Lp, petra
Zelo sem vesela !! Poglejte si na spletno stran o akciji DVD za medvedka, koliko risank smo vsi skupaj že zbrali :
Pobudnici Kristina in Andreja, gotovo sta tudi vidve veseli – en veeelik objemček za vaju !