Najdi forum

začelo se je junija , ko je najprej mladina , kakšen mesece kasneje pa še nedeljski začela prilagati dvd filme / b produkcija / zraven revije oziroma tednika.če so pri nedelcu bolj za rajo / komedije in drame / so pri mladini art filmi , ki povlečejo.čeprav je njihova zgodba kar nekam prazna / himalaja, mirni američan , daleč od nebes , kdo je tu nor / imamo pri nedelcu širši izgor / krokodil dunde , gin in čokolada , asterix in obelix / ki te nasmejejo…………………………….

vse kar se rabi je dvd player.lahko je pekač in dvd kar je combo!

http://www.mediaworld.it

zunanji dvd ki vrti vse kar vsaj približno spominja na cd / služil bo tudi kot glasbeni stolp , ki za razliko od hi – fi / še pomnite / tehnologije ne rabi ojačevalcev in equilajzerjev , saj pri digitalnih podatkih /kar sta tudi zvok in filmi / skoraj ni kaj ojačevati in izenačevati.razen če nimate glasbenega ali filmskega studija.

tehnologija dvd filmov in avdija je enostavna – plug and play.kaj veliko ni za nastavljat , dvd software je pameten , in tudi če sta na voljo dva formata 16 : 9 in 4 . 3 izbere drugega.vsaj pri računalniških monitorjih.program power dvd niti glede regij ne teži.je pa res da imajo mnogi dvd napake in z windowsi 98 so včasih muke.a ko zalaufa , cel fim zavrti……………………………………….

vaš najljubši dvd film , razlima med ddv in divx je kot med evropo in azijo !

in kaj si hotel s tem povedati?

Raje kot kupovanje DVD player-ja se v danasnjih casih izplaca kupiti DIVX player. Razen zunanjosti, ki spominja na DVD komponento pa ima v notranjosti prakticno mali racunalnik ( motherboard,kontrolerji,graf. kartica, zvocna kartica, dvd-rom ), ki je zmozen predvajanje prakticno vsega kar se danes dobi na trgu in se vec, saj ima sposobnost posodabljanja firmware-ja. Tako da
vsem toplo priporocam. Sam sem lastnik irradio divx103, za katerega sem dal 79 EUR, sedaj se dobi ze za 69 EUR irradio DIVX 105 pa sami ocenite kaj se bolj izplaca !

divx imajo največjo resolucijo 640 * 480 /vga / , dvd pa do 720 * 570 / xvga /
divx nimajo menujev in dodatkov ! na moji zgodovinski mašini delajo vsi /nedeljski dnevnik , mladina /

standardna resolucija monitorjev je 800 * 600 / xvga / dvd je zelo blizu !

pri divx na celeromu zaostaja zvok !

miki !

vsa vprašanja mi lahko naslavljaš na :
[email protected]

In ? Ne razumem tega ? Pa saj DIVX playerji predvajajo tudi DVD filme, kvecjemu se kaj vec kot normalen DVD player. Se enkrat ponavljam kupovat DVD player je danes neumnost vsak pa je seveda svoboden da se odloci in kupi kar mu pac pase.

New Report

Close