Najdi forum

dva meseca in pol…minus 20 kg:)

:))..25.2 sem bila na minus 16…danes na minus 20:)

LAhko vprašam kak je recept oz. način?

Barbara

Spet ena provikacija… ker je preveč kratka objava 😉

Ja je možno….. edino, če imaš 60 kil preveč in ješ res minimalno in se gibaš vsaj 3 ure na dan.

Recept je pa na spložno znan malo manj jej, veliko gibaj.

folk.-…hujšat bi mogl tako, kot mislite jest celo življenje …čimveč rekreacije, vsak dan nekaj za zašvicat, pa večerja bol mala. i to je to….jst sm, zdej u 4 mescih zgubil 10 kg…ne delajte neumnosti in izgubljajte kilogramov na hitro,,.,,to ni dobro…ker jih potem dobite tudi na hitro nazaj…počas..na mesec 2-3 kile. LP

Se strinjam z fatdogg….jaz tudi hujšam počasi, ker sem videla da druge ni. Celo življenje hujšam in po par mesecih se zredim nazaj. Kilogrami se samo vrnejo z obresti. Jaz sem v 3 mesecih shujšala 7kg in grem počasi naprej.

Da ne boš čez 6 mesecev jamrala, da si na + 30 🙁

Mislim folk, kolk ste negativni! Bi rekla, da folšarija ven buta!
Erosa43, BRAVO, pazi potem, ko prideš do željene teže. Se mi zdi, da hujšanje samo ni problem, če ima človek močno voljo. Meni se zdi vzdrževanje te teže večja jeba, pa pardon na izrazu 😉
Drži se in pogumno naprej!

Če misliš mene, nisem niti malo negativna, pač pa zelo realna. Fouš pa še najmanj, ker imam mogoče 5 kil viška.

Samo povedati hočem, da take hitre diete na dolgi rok niso dobre. Ti pa vzemi to kakor želiš 🙂

Ja VEČERJICA tud nate je letelo- po vsem kar vem, gre ravno tistih zadnjih 5 kil najtežje dol.

To je mojih one and only 5 kil…ne zadnjih 🙂

Še vedno trdim svoje.

New Report

Close