Najdi forum

Dva!

Včeraj je šel mož povprašat na GK kaj in kako je z najinimi pikicami, ker sem bila že čisto živčna ali imajo tam sploh kaj za naju.
Doktor je šel pogledat v laboratorij in videl, da sta tam dve pikici, ki se razvijata.
Sedaj me je samo še strah ali bosta preživeli do transferja, ki ga imam v četrtek.
On namreč pravi, da bosta!! Močno upam, da bo to res!
Tako, da sem kar malo boljše volje danes!!

Lep pozdrav, Bianca

Tako sem vesela zate…Držim pesti:)))
katja

Hvala Katja!

Kako si kaj ti? Ali si že naredila test ali boš raje še počakala?
Tudi jaz tebi držim pesti!!

Jooooj kako lepo!
Seveda bo vse uredu z njima, le zakaj ne bi bilo?! Torej boš pojutrišnjem dobila kar dve pikici!
Super!

Natasha

Skrb je bila odveč! Na tvojo veliko srečo!
Drži se!

Čestitam! Sedaj si pa že mamica. Upam, da se bodo tako lepo razvijale tudi v tebi. Držim pesti.
Eva*

Ravnokar sem previrjala ,kako sem..Tale Prometrium me malo heca,ker vsake toliko malo pokapa ven….Zaenkrat se še držim in se za test kar nekako nemorem odločiti.Ko sem ga danes imela v rokah ,sem ugotovila,da bom bolje prenesla rdeče hlačke kot pa prazen kvadratek….Ali pa da se bom že veselila in potem bo prišla M…če razumeš…..!?
Gledam pa nekako bolj pozitivno zadnje dni,ker so se krči nehali,danes tudi izcedka več ni,zvečer me še rahlo pošravfa in to je vse.Toliko kot sem bila pred nekaj dnevi obupana,je zdaj boljše.Bomo videli….
katja

Ja, OK.
Držim pesti zate.

Držim pesti, da se bo vse dobro izteklo do konca!

biba

Noooooo, a si videla, draga Bianca! Pa taka panika! Sem ti rekla, da bo! A si predstavljaš, da se iz teh 2 pikic razvije en prav fleten parček (fantek in punčka) in si na konju! Yesss!

Katja, VSI držimo pesti zate (in za ostale tudi, seveda)… tudi tisti, ki forum počekiramo samo občasno.
Resnično upam, da zdaj pa le bo!!!
Veliko sreče!

No, Taja imela si kar prav ampak bomo videli šele jutri kako bo! Se nočem že prezgodaj veselit! To je šele “dobro jutro” kot se reče!

Imaš kar prav, da ne narediš testa. Samo voljo in moč moraš imet!
Ali si 3x na dan vstavljaš prometrium v nožnico??
Meni je moj gin rekel, da tako bolj deluje.
Jaz grem jutri na ET pa bomo videli kaj bo, imam pa zraven tudi temeperaturo tako, da me malo skrbi, če bo vse v redu!?

Še naprej držim pesti tebi in tvojima pikicama!!!!!

Ja, Prometrium si dajem 3×2 v nožnico,tudi meni je rekel,da je to bolj primerno za nas in tudi v navodilih tako piše,Kot zgleda ima drugačen učinek.Če ga piješ , je bolj primerno za ženske v s težavami menopavzi,premestrualni sindrom,mastopatije,..Dajanje v nožnico pa jača endometrij ,torej pomaga našim pikicam in hkrati preprečuje splav pri stimuliranih ciklusih.
Držim pesti za tvoji pikici in da bo jutri vse v redu.
katja

Ej, utrok poredni! Bom držala pesti zate, da se bo dobr izteklo! Vsekakor sem SPET prepričana, da bosta oba kerlca primerna za transfer in potem bomo skupi čakal in bodril našo Bianco!
Hej, bejba, glavo pokonc in gasa!

Hello Tajči
Ti si pa od sto hudiča he he he……… Kar gasa pa dolge luči. Si slišala Biančica????? Držimo pesti za našo Biančico.

P.S. Ejjjjjjj Biančica nisem ti uspela še odgovoriti na tvoj mail, ker na žalost sem bila že v porodnišnici in sem se bila fulllllllll ustrašila, da bom že rodila in so bili že zaznamovani rahli popadki jojjjjjjjj GROZA ME JE………
Ma vseeno upam na bolje…… Pa kaj, če moj črvek bi že hotel na svet he he he…..

Lep dan
Doroteja

New Report

Close