Najdi forum

9. letna hčerka Nika se vodi pri vas zaradi sindroma WPW. V osnovi gre pri Niki za anomalijo trikuspidne zaklopke z zmerno trikuspidno regurgitacijo. V četrtek dne 08.07. je bila na praznovanju pri sošolki, kjer so se veliko igrali, nekaj je bila tudi na soncu brez pokrivala. Zvečer okrog 22.ure je tožila,da ji gre na bruhanje, da jo duši in nenehno je hodila na “vodo”. Drugi dan jo je celi dan dušilo. Okrog 18. ure sva šli v bolnišnico na pregled. Dr. Kolarič-pediater, je naredil preiskavo vode in krvi, posnel EKG. Dejal je, da je vse v redu in sva šli domov. V soboto je bilo veliko bolje, danes proti večeru jo zopet duši, čeprav je celi dan počivala in bila na hladnem. Prosim, da mi sporočite kaj je za narediti.

Že v naprej se vam že lepo zahvaljujem ! Milena

Spoštovani,

kot sva včeraj že govorila po telefonu, poudarjam še enkrat, da je v primeru kot ga navajate, zelo težko dajati ocene na daljavo. Pomirja dejstvo, da je otrok že bil pregledan pri dveh pediatrih, ki posebnosti nista ugotovila. Upam, da so se med tem težave že umirile.

V kolikor bi bilo vendarle potrebno, pokličite na oddelek in poklicali vas bomo nazaj.

Lep pozdrav,

************************************** Dr. Samo Vesel, dr. med. Pediatrična kardiološka ambulanta SB Celje: pon, tor, sre (03 423 3987) Fetalna kardiološka ambulanta SB Celje: čet (03 423 3987) Pediatrična in fetalna kardio ambulanta SB SG: 1. in 3. petek v mesecu (02 882 3471; 7-11h) Samoplačniška fetalna kardio ambulanta ZC Dravlje: po dogovoru (051 336 847)

New Report

Close