Najdi forum

Durex Performa

V najnovešji Vivi sem prebrala, da je Durex dal a trg kondome z imenom Performa, ki vsebujejo lokalni anestetik, ki za nekaj časa zmanjša občutljivost uda in s tem podaljša užitek oz. prepreči prezgodnji izliv, baje zelo uspešno.

Kje se da v Sloveniji dobit te Durexove kondome ?????

v lekarni

A prav te Durex Performa se da dobit v lekarni? V kateri pa?
Sem bla v eni, pa jih nimajo………

v vseh večjih lekarnah se dajo dobiti

kako pa lokalni anastetik deluje na kožo? jst sm skos mislu, da je treba to do živca spravt…

Jaz jih ponavdi kupim v DM, Drogerie Markt. Tega modela ne poznam, vem pa, da imajo vse ostale iz Durex-ove ponudbe

Ojej, itak že nič ne čutim s kondomom, kaj to delajo za otroke al kaj?

tudi jaz sem vidla reklamo, ampak se mi to ful ne zdi v redu! Raje naj uporablja naravne načine za podaljšanje sp. odnosa!

Hm. Zanimivo vprasanje :). Zdaj pa se mene zanima na kak nacin to deluje :).

lp muteman

P.S.: Taki tip kondoma se mi zdi beden…potem bo tisti, ki ga uporablja vedno vezan na ta nacin podaljsevanja spolnega odnosa? 🙂 Hm, v bistvu so ljudje Durexa pametni. Kdor kupi enkrat bo moral vedno kupovat ;))).

Sam nisem opazil kakšne posebne razlike. Praktično vsaka firma ima tudi take; jaz sem porabil eno škatlico, mislim, da so bili celo durexovi, pa nisem opazil razlike. Ko sem hotel, da mi pride, mi je.

Imam težave z prehitrim izlivom. Spolnega odnosa še nisem imel, čeprav sem poskusil vendar mi enostavno pride prehitro, praktično takoj ko se hočem spraviti v akcijo. Zanima me če bi mi ti kondomi pomagali in kje jih je možno kupiti. Ali jih imajo v dm?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close