durex
danes sva probala durex kondome z okusom po sadju. po mojem je to cista glupost. nama so se zdeli prav debilni. kak pa so vaše ocene kondomov kteri so vam najbolj ljubki?
Men tudi Durex niso všeč-nobeni. Se mi zdijo ful pretanki, pa preozki, tako da nama je 2x že počil :((( Zame najboljši so kondomi CONTROL FANTASY-zelena škatlica. No, pa tudi ostali Control so mi všeč, tako da s fantom uporabljava samo te.
Ok, pa kak vam lahk kondom poci?
Jaz pa za Durex sadni-so mi navadni čist čudni ratali…Safex zgledajo ok, samo je tud že počil..Control pa njemu ne odgovarjajo, preozki, (čez nekaj časa niso nič več navlaženi,ratajo kot trda guma)…pa pri nekaterih (ponavadi s spermicidnim premazom) te lahko začne potem kaj pečt in ni prijetno..
ja durex.. so mi čis kul. same dobre izkušne pa še nkol noben poču. kadar ze s kondom potem je to durex.
hja… to mene tud še zmer zanima kako lahko poč??
Ja če je preozek, se lahko strga. Ne vem, kaj je tukaj tako čudnega?!
Kako je to možno da pravite da vam kondom poči če se lohk kondom raztegne tud tok da daš vse živo lohk notr, še glavo če bi hotu. In vseen govorite da vam počijo ker je preozek???????????????????
Nj kdo prosm razloži
Forum je zaprt za komentiranje.