Najdi forum

Pozdravljeni!

Moderatorja g Trillerja bi vprašala, zakaj išče/je iskal duhovnost pri tolikih učiteljih. Ali ni bolje iskati pri enem viru – ali ni ravno v tem smisel duhovne poti ali šole – da ji slediš in te vodi naprej po eni poti? V čem je smisel, da ti nek duhovni učitelj da mantro ali pa te iniicira in potem pet drugih učiteljev enako? Ali ni to tudi zahteva teh učiteljev?

Hvala za odgovor,

lp, Micika

Halo Micika!

Če si pozorno prebrala sporočilo oz. mojo predstavitev, si morda opazila, da imam mantro samo od enega učitelja, prav tako, kot tudi iniciacijo. Iniciacije Bude zdraviteljstva pa žal nobeden od teh učiteljev ne podeljuje, zato sem moral ponjo k Tibetanskim učiteljem.

Duhovnost iščeš sama v sebi in noben učitelj ti je ne more ne dati in ne naučiti. Lahko te pa usmeri na pravo pot. Seveda učitelji niso ljubosumni med sabo ( razen na Zahodu, kjer se morajo upirati “konkurenci” ). Pri učiteljih torej ne iščeš duhovnosti, ampak znanje. In vsak od njih je specializiran za svoje področje. Saj veš, vse o vsem ve le Eden…….

Kar se pa poti tiče.. Hm… Na vrh vodi mnogo poti, različnih, različno strmih, prepadnih, bolj ali manj varnih. Če se hočeš pripraviti na to, da boš tudi ti kdaj skušal pokazati komu pot, jih moraš spoznati…..

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Pozdravljeni!

Hvala za odgovor. Sicer sem naštela 3 iniciacije, ampak nič zato.
Kakšno mnenje pa imate o guruju Paramhans Swami-ju Maheshwaranandi? Kako bi opisali pot, na katero vas je usmeril?Ali ji še sledite, kljub temu, da omenjate vse ostale poti oz. učitelje? kaj to za vas pomeni?

Hvala in lp, Micika

Halo Micika!

Resnično me veseli tvoje, tako detaljno, zanimanje zame. Dvomim pa, da tale konverzacija še koga drugega zanima, zato mi lahko pišeš kar na zasebni mail [email protected] in z veseljem bom odgovoril na vse tvoje dvome, provokacije in podobne stvari. Seveda mi boš pa dovolila, da nekatere, res intimne stvari, kot je recimo moje mnenje o posameznih ljudeh, zadržim zase.

Saj bi te kontaktiral jaz, pa veselo skrivaš svoj elektronski naslov in ti zato ni mogoče poslati niti zasebnega sporočila tule. No, nekaterim, ki imamo čiste namene, se nam ni treba skrivati in nastopamo tu s polnim imenom in priimkom, elektronskim naslovom in celo CV-jem.

Vsake toliko časa se pojavi na teh straneh kakšna micika, ki nima drugega dela, kot da provocira in izziva moderatorje. Moderatorji imamo trdno kožo in dobre živce, šef Primož pa nam je dal, poleg tega, še možnost, da kakšno stvar ustavimo in je ne objavimo, ko postane preveč moteča in ni več v skladu z temo, ki se ji forum posveča. Kot tole tvoje izzivanje, n. pr. Veliko je forumov na medmrežju, kjer lahko ljudje kompenzirajo svoje emocionalno življenje in stiske, tale pa ni eden od njih. Ko prenehamo z objavo takih in podobnih provokacij, seveda obstaja zgoraj navedena možnost, ki se je pa redko katera micika upa poslužiti. Kajti za micike niso pomembni odgovori, AMPAK VPRAŠANJA! Mar ne Micika?

“No, nekaterim, ki imamo čiste namene, se nam ni treba skrivati in nastopamo tu s polnim imenom in priimkom, elektronskim naslovom in celo CV-jem.”

Jah, sicer je to tebi prepuščeno, koliko poveš o sebi in kaj vse nam izdaš, ampak meni je zasebnost dragocena, pa zato nimam nič manj “čistih” namenov, ampak vsakomur pa res nisem pripravljen postreči s podatki iz mojega osebnega življenja, ker se jih to enostavno ne tiče.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Najbolj sem pa danes vesel tvojega dovoljenja, da lahko povem o sebi, kolikor hočem. Ti pa se skrivaj za svojo anonimnostjo, dokler ti je to potrebno. Intvoje prispevke bomseveda objavljal, dokler ne bodo postali žaljivi ali tako kontroverzni, da ne bodo šli več skozi filter paradoksa anonimno vs. javno……

SPOROČILO NE ZADEVA TEME, KI JO OBRAVNAVA TA FORUM, JE ŽALJIVO ZA DRUGE OBISKOVALCE, SKUŠA POLEMIZIRATI ALI ODSTOPA OD STANDARDOV TER S TEM NE ZADOVOLJUJE NAMENA FORUMOV MON-a, KI JE SVETOVATI LJUDEM V STISKI IN NE ZAHAJATI V POLEMIKO, POLITIZACIJO ALI RAZSOJANJE. ZA TAKE NAMENE JE NA RAZPOLAGO DOVOLJ FORUMOV, KJER LJUDJE LAHKO ( ANONIMNO ) IZRAŽAJO SVOJA MNENJA. IZ ENEGA ALI VEČIH OD ZGORNJIH RAZLOGOV PRISPEVEK NI OBJAVLJEN.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close