duhovna skupina kje?
Pozdrav
Ali kdo ve kje deluje duhovna skupina, ki ni ni draga,
ki enostavno verjame v vesoljno energijo in da
ni kompliciranja.Mogoče Kranj, Lj.
Do sedaj mi ni uspelo, pa sem bila že na marsikateri
skupnosti.
Hvala.
Odtipkaj v iskalnik JIVATMA. Delujejo sicer najbolj intenzivno v spodnji Savinjski dolini, vendar so tudi drugod. Ne bom težil s superlativi, da me kdo ne obtoži reklamiranja. Kar se pa tiče spodnje Gorenjske, pa malo poglej, kaj se dogaja v Naklem.
Pozdravljeni iskalci Luči!
Ja pa si tudi želim hoditi v kakšno skupino v Ljubljani, kjer se pogovarjajo o univerzalnih duhovnih temah, imajo kakšno meditacijo in niso enostranski (torej ne hvalijo samo eno pot duhovnosti), temveč odprti, vendar do sedaj še nisem našla. Težko mi je delati na sebi, ker sem popolnoma sama v tem, okoli sebe pa glede tega nimam spodbudnega okolja. Vem, da mora v končni fazi vsak prehoditi pot sam ampak vseeno podporo podobno mislečih je lepo imeti.
Lep pozdrav, Mateja
Vse, ki se zanimate za duhovnost, vabimo, da nas obiščete v PLESNEM MESTU v Ljubljani ( I. nadstropje MERCATOR Hipermarketa v Šiški ), vsak ponedeljek, torek, četrtek in petek od 20:00 do 22:00. Tam imamo duhovne vaje, meditacije, delamo vaje iz tantre, integralne joge, pojemo mantre in duhovne pesmi ter se pogovarjamo o izprijenosth uma, o egu, kozmičnih zakonih itd.
Obiščite nas, seveda brezplačno. Ostanete lahko samo 5 minut, če pa vam bo všeč, pa seveda tudi za vedno.
Reklame objavlja naša oglasna služba po dogovoru lai pogodbi.
Lp,
Spoznavam duhovnost iz raznih perspektiv in rad slišim različna mnenja ljudi kaj imajo za povedati na to, svoje izkušnje itd. Ker prisegam na pogovor v živo bi rad s kom poklepetal o tej široki široki temi(lahko tudi samo poslušam ali pa samo govorim) 😉 , če je kdo iz Maribora.
Forum je zaprt za komentiranje.