duhovi?
Živjo! 🙂
Sem najstnica in imam fanta že 2 leti.Poveva si čisto vse in danes mi je fant povedal nekaj zelo čudnega,kar je pretreslo celo mene,ki me zelo zanima svet duš,berem knjige itd…Namreč,včeraj se je zelo izčrpan vrnil domov po kampiranju okoli 4.popoldne in mi kasneje rekel da je šel malo zadremat.danes zjutraj mi je napisal sms,ki se je glasil takole:
ej,ti morem nekej povedat..ko sm spal učerej popoldne se mi je nekej zgodilo.ma nevem al sm sanjal al se je res dogajalo.sm spal in ko se je ze delala tema okoli 7 ure sm se zbudil al pa sm sanjal in se nism mogu premaknt,razn dlani in stopal.in tam pr televiziji me je gledala neka bela motna postava!se zej ne vem al je blo res ali ne!prou grozno!….
No,jaz sem zagnala takoj paniko in ga poklicala,in mi je še bolj vse pojasnil.povedal je,da je najprej videl črno gmoto z nekakšnim obrazem,ki se je gibala proti njemu in potem se je pojavila ta bela podoba,ki je bila ženska,brez obraza z dolgimi lasmi in ovita v belo ogrinjalo.ko se je prikazala ta bela gmota je črna izginila kakor bi se ustrašila bele.potem ko sta obe izginili se je lahko začel premikat.sem že prebrskala o spalni paralizi,vendar podobnega primera še nisem odkrila.slišal ni niti šumov ali da bi mu tisti dve gmoti kaj hoteli narediti.berem tudi knjigo o potovanju duš,kjer so duše opisane prav tako kot jo je on opisal.torej,zanima naju kaj se je dogajalo z njim,ali so bile to le sanje,je doživel nekakšno paralizo ?
Vljudno bi vas prosila za odgovor,saj bi vsakakršen podatek prišel prav.
Najlepša hvala! 😀
Domnevam, da ne gre za nobenega duhca ali kaj podobnega, ampak za enostaven proces prebujanja ali polsna, kjer se različna čutila prebujajo različno. To se pogosteje dogaja pri mladostnikih, kot pa pri ostalih ljudeh in razlog je v (še) neprilagojenem razvoju uma in inteligence. Takšno stanje, pri normalnem razvoju, lahko traja vse do 21. ali 22. leta, ko se razvoj inteligence preneha.
Podobno se dogaja s sanjami. Sanjamo več ali manj vsi in o tem sem že govoril, vendar si delno ali v celoti zapomnimo le tiste sanje, ki smo jih doživljali v plitkem snu, torej proti jutru. Pa še ta spomin zelo hitro bledi. Včasih pa, ko še sanjamo medtem, ko se nam fizično telo že prebuja, nam določen del sanj ostane v spominu dlje časa. To se dogaja pogosteje, če v tistem obdobjuobravnavamo temo, na katero se nanašajo sanje ( v vajinem primeru duše itd. ).
Dogodku vsekakor ne bi pripisoval večjega pomena, več pomena pa bi pripisal nizanju informacij s področja domovanja, potovanja, minevanja in prebujanja Duš. Ker tudi matematike niste pričeli z integralnim računom, vam tudi pri dušah svetujem, da začnete pri A!
Hvala za odgovor.
prosila bi še za nasvet kako naj se lotim stvari pri A ?Razumem kaj hočete povedati, le bolj natančen nasvet bi rabila. te stavri me zelo zanimajo in mogoče se jih res nisem lotila na pravem koncu.hvala.
Vzemi v roke knjig9 Garrija Zukava: Domovanje duše!
Hvala.
Angel2, toplo ti svetujem, da obiščeš kak drug forum. Če znaš angleško, pejdi na tujega … tu pri nas ne boš kaj veliko izvedela.
Vse vendar ni v oprijemljivih dokazih.
Sama sem imela pred meseci obdobje, ko so se mi dogajale spalne paralize vsako noč in še marsikaj drugega, kar je bilo s tem neposredno povezanega, pa tega še nobena znanost ni niti omenjala, kaj šele uveljavljala. Spalno paralizo so določili tako togo, ravno toliko, da imajo nek kao odgovor na vprašanje. A če dobro pogledaš, je bolj majave narave.
Hočem reči, ne vzemi enega mnenja zdravo za gotovo, preuči več varjant in se potem na podlagi SVOJE pameti odloči, kaj je verjetneje. Kako lahko nek tujec iz par vrstic presodi, da si šele pri A? Kaj pa, če je on šele tam? Ne vemo, ne jaz ne on ne ti. Zato raziskuj! Pa srečno!
Tuje je sigurno boljše, seveda. In tile gumpci tu itak nič ne vedo. Dober nasvet, res. Iščite odgovor, ki bo pritrdil vašim sumom in mnenjem. Tisti odgovori so vedno najboljši. Kako si nek gumpec upa sploh ugovarjati, ko pa sam še pri A ni. Zelo pameten nasvet, draga “druga alternativa”. Me pa zanima, do kam sta vi prišli, recimo pri abecedi? Takole anonimno deljenje nasvetov je pač nekaj drugega, kot pa podpisati se s polnim imenom in priimkom in odgovarjati za svoje izjave……
hahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
you sick little man
Zgornji prispevek seveda ni bistven za to rubriko in ta forum, odraža pa tipično sliko nekaterih dopisovalcev, med katerimi je tudi anonimni ” Druga alternativa”. Je pa toliko jasen v svojem pisanju, da bi mu že skoraj lahko postavil diagnozo….. T’kole ‘mamo in tudi s tem se moramo ukvarjati…
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Pozdravljeni!
Ker je tema o duhovih bi rada nekaj povedala, mogoče mi lahko kako pomagate. Ko sem bila stara okrog 8 let sva se z sestro igrali v gozdu, ko sva nesluteče videle dve popolnoma beli postavi. Ena je bila od spredaj, druga od zadaj na sredini pa sta imeli nekakšen voz. Še danes si neznam pojasniti kaj sma takrat pravzaprav videli.
2. primer pa se je zdodil mojemu očetu. Zgodilo se je zvečer ko je spal. Ko ga je naenkrat nekaj prebudilo. Nad njim je bedela smrt. ni videl obraza je bila pa črna pojava. rekel je, da ni iskala njega ampak nekoga drugega. Njega ni bilo strah. Vem da se sliši noro, ampak moj oče ne laže in si ne izmišljuje. Ima namreč še par primerov srečanj z duhovi in jih nebom vseh opisovala.
Zaradi vseh teh zgodb o duhovih in nepojasnjenih dogajanj kot je npr. vžig luči sredi noči, čuden občutek kot da te negdo gleda itd. me je zelo strah in sploh nevem kako se tega straha lotiti da ga preženem.
Vse, kar opisuješ, imenujemo “privide”. Kako do njih pride, še ni točno pojasnjeno, so pa to neke iluzije, ki jih usvarja prebujajoči um oz. ego. Res nesmiselno pa je, če te je tega strah. Potem postanejo ti dogodki pogostejši in lahko prerastejo v bolezensko stanje.
Najlepša hvala za odgovor.
Sama se zavedam da je to res nesmiselno, ampak nevem kako se s tem spopasti. Da nebo pomote, pridejo obdobja ko se strah do duhov zelo poveča, takrat ne spim po cele noči.
Da pa nekako začnem sem si sposodila knjigo Celestinska prerokba. Mogoče mi bo kaj pomagala pri razumevanju teh stvari.
Morda se, poleg tega, da bereš Celestinsko prerokbo, le pogovoriš z nekom, ki ti bo osvetlil, kaj so duhovi in kako nastopajo ter te osvobodil te psihoze, ki res ni prijetna. Potrebnega bo veliko dela na sebo in morda tudi vključitem medicinske terapije, če se boš želela osvoboditi the psihoz. Lahko mi pišeš na moj naslov [email protected] .
Forum je zaprt za komentiranje.